Ägare av en ny kamera, och inte vilken som helst...



Jag är nu ägare av en Canon 500D! AND I LIKE IT!




Ska sälja min Olympus E-300 bara så har jag helkonverterat från totally Olympus till totally Canon! Både system och digitalen är Canon nu. GRYMT! :D Hihi.


Längtar hem (jag vet, fjolligt!) bara för att få testa den, hoppas det är sol ikväll! Ska ju hem till mamma också, så får ut där och ta lite kort där ute i naturen. :thumbup:


Snart kommer det en hemleverans till mig



Ouups! Söndagströttig idag. Så har glömt bloogga. Tänkt göra det flera gånger, men var riiiktigt jäkla pömsig förut idag.

Har inte gjort speciellt mycket nytta idag. Tvättat lite har jag gjort iaf.

Nu har jag setat och diskuterat med lillsyrran om lugg. Jag ska klippa henne imorgon när jag åker hem och hälsar på mamma och syrran och SOVER hemma för första gången på länge. Syrran vill klippa lugg för första gången på evigheter, men jag är lite vrång över just den typen av lugg hon vill ha.... Så vi får se hur det blir. ;)


__________________________________________________________
Jag har världens bästa älskling också! Snart kommer en leverans till mig! Samt att vi blir av med vårt Xbox (som vi använde kanske 4 gånger i början när vi köpte det, och som annars bara varit en väldigt bra kompanjon till våra telefoner som behövts laddats då Xboxen har USB-uttag). UNDERBART! Ibland ska man ha bra jävla tur. Hihi. =)

Återkommer mer om det imorgon. Nu ska vi borsta tänderna och kolla på Bigbrother (repris från veckan). Godnaaatt!!





Sommarrenovering av vardagsrummet



Nu sitter jag äntligen i soffan med datan. Först fick jag tvinga mig upp ur sängen (vaa? JAG? en lördag?) och ta mig in i duschen för att sedan ha ett rullande schema med frukostätande, fixa till mig, borsta tänderna och gå ner på stan.


Har idag hunnit med:

Bli klippt
Handla massa saker på H&M till både mig och älskling (får se om han vill/kan ha det dock)
Handlat på Kicks
Handlat på Corner Shop
Handlat på Lindex
Fått lite lunch samt förtidigt morsdags-fika hos Mattes familj
och slutligen hunnit städa/fixa iordning här hemma. :D




Så här såg det ut tidigare iår.





Precis just nu ser det ut såhär!





...och såhär.



Och framför allt så ser det ut såhär!
ETT BORD OCH STOLAR! WOHO!








Hihi, jag är såå nöjd!! Vi var och köpte barbordet och stolarna i onsdags, sen ville jag till IKEA och kika lite när vi ändå var kvar i Västerås. Då lyckades vi ha världens tur och hitta ett bord som passade oss perfekt både för plånboken och för att få plats till soffan. GRYYYMT!

Det nya jag köpt till vardagsrummet är:
*   Barbord+stolar
*   Soffbord
*  Dem vita spets-gardinerna
*   De tre ljusen på bordet
*  De gröna kuddfodralen
 

Tänk att så lite kan göra så mycket! :) Hihi


Nej, nu ska jag rota igenom H&M-påsen ;) och byta om lite innan vi ska åka till Västerås och käka kinamat och gå på bio, Baksmällan 2.





Nattliga aktiviteter med pojkar..

Sådääär ja! Nu kom vi precis hem igen. :D Troodde det skulle bli en vanlig tråkig hemmakvälls-fredag. Men se på fan! Matte fixade ihop 4 mopeder så åkte vi, ett par till samt två till killkompisar iväg på en moppe tur i skogarna. Ruuuligt faktiskt! :D hihi. Men nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp rätt tidigt o duscha sen ska jag iväg och klippa mig igen, UNDERBART!! :cool: Gooodnaaatt blooooogeeen.

Ätardag - Jag sväller snart över.



Åååh, jag är määtt!

HAr varit proppmätt heeela dagen. Ändå har jag fortsatt tagit en kaka emellanåt, ;)  bara för att det stod på min plats (var ju jag som bjöd på fikat). Fast alla fikade typ hela dagen, så det liksom bara var en sån dag. Vi var typ tre-fyra stycken som små åt hela tiden, helt galet!. Mådde illa när jag gick ifrån jobbet efter fredagsmötet. Men det är okej! Haha.







Är trots det väldigt sugen på mat. :P Men om jag är hungrig på mat? Nä, det säger sig ju självt.. Men sugen är jag! Det är helg, då får man äta allt!


Usch, nej. Nu är det fasiken dags att gå och äta igen. ;)



( Och JA! JAg hade tråkigt och testade mina skills i paint, gick inte så bra.. ;P )





"Friiiday friiiday, gotta get down on friiiday" - nanana!


Fredagsfiiika!!

Fyfasiken, jag bakade från 20:30 till 22:30 igår och det gick bara åt helvete hela tiden tyckte jag. :@ Kakbullarna (?) som är runt om på den högra tallriken glömde jag inne i ugnen. Hade stängt av ugnen men glömde ta ur dem. Så dem blev bruna istället för att vara typ "vita" som dem skulle vara. Och imorse fick jag smaka den andra mjuka kakan jag bakade först (Ljus kärleksmums hette det receptet) och det smakade ju fan ingenting. Men OJ Vad det gick åt! Ingen som är hungrig nu när det blev dags för lunch, haha ;)


Nu ska jag leva på Detox"vattnet" resten av dagen. Och typ chips ikväll. Kanske lite mat också. Fetto-fredag! Haha. (A)


Nej, nu ska jag återgå till jobbet. Ciao!




Förresten, om två veckor befinner jag mig på Cypern!!!!


Detox: I'm still going strong



Helloo my friends!

Skulle bloggat igårkväll igen tänkte jag, men vi åkte direkt efter jobbet, jag och Matte, och kollade på bord och sen åkte vi iväg till nya IKEA på Erikslund. :)    Sen åkte vi några varv runt i stan och letade efter parkeringsplats för att få käka på kinan, men slutade med en sallad nere på Kajen istället, där vi knappt heller fick plats. Aldrig varit sådant vardags-kaos en onsdag! (Om det inte var som igår, löning...)

_________________________



Detoxkuren går bra också! "Magen" MÅSTE ha kommit igång av det igår, kan inte vara något annat.. och jag höll på och spy av första klunkarna igår, idag har jag druckit det som om det vore is-te! :D Så det är skönt, oskönt om man skulle gå i nästan 3 veckor och tycka det är pest och pina. Så jag tycker det går bra! Måste väga mig snart också, gjorde aldrig det i förrgår innan jag började så jag hade stenkoll på vad jag väger egentligen (exakt vikt). Man vill ju ha koll liksom! ;)

_______________________________


Förövrigt är det 2 veckor tills min älskade vän Madeleine kommer och sover hos oss igen, för att på fredag om 2 veckor åker vi till Cypeeeern! :D Och askmolnet utgör (som det ser ut nu iaf) INGA som helst hot, AWESOOOME! :cool: 







Detoxkur startar om 3...2...1........



NU mina vänner, nu ska ni få höra!

Efter mycket strul med ett paket från Shopping4net :S så fick jag äntligen hem det, och kör därför IDAG igång med en rening av kroppen från slaggprodukter, gifter och annat spännande som finns inom mig.

Jag tänkte försöka berätta för er hur det går samt om jag känner någon effekt utav det.

_____________________________________________________

Jag startar på 67 kilo och väldigt trött om kvällarna, men har nu på slutet (senaste veckan) även varit väldigt trött mitt på dagarna samt morgontrött, vilket jag så gott som aaaldrig brukar vara! :O

Efter att ha druckit 1/3 av dagens intag (dvs 0,5 liter av vatten+detox-blandningen) så har jag funderat på om detta redan fått mig att behöva gå på toa? Eller är det bara "naturen" som talat? Det återstår och se om det är så den här kuren vill visa att den fungerar eller om den kommer arbeta i tystnad. ;)



Jag lovar härmed.......

..att ta med mig kabeln till telefonen med mig till jobbet, börja ta mer bilder och lägga in det på bloggen. Och därmed börja blogga mer! Godnatt!

Aska och 10 miljoner strandade människor-all over again?

Godmorgon världen!

Jag är fortfarande lite pömsig, så jag tänkte bara berätta att jag inte gått under, precis som resten av världen.

Jag kollar på ett gammalt barnprogram som dom visar på 5an just nu. Ett engelskt. Lite roligt faktiskt!

Sen tänkte jag ju försöka ta mig ut och njuta lite av denna soliga söndag (dock blåsiga också..) så vi får se hur det blir. Grabbarna bus har tagit crossar och fyrhjulingar och åkt till Hallstagropen för att åka lite. Vet inte riktigt vart det är, men tänkte väl kanske ta mig ut dit och kika lite en stund sen.



Har ni förresten sett att det är ett askmoln från en vulkan på Island på gång igen? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13062295.ab SHIT! Hoppas den ger sig snabbt. Mamma och familjen är i Turkiet, jag vill gärna att dom kan komma hem på lördag som dom ska. Samt att jag och ligan kan åka till Cypern den 10onde juni sen.. Håller tummarna!







Bloggar från LG Optimus 2X

Testar blogga lite från min nya telefon som jag köpt via jobbet. Underbar telefon kan jag säga än så länge iallafall. LG Optimus 2X får 4,9 av 5 stjärnor av mig. Nu ska jag kolla klart på den del av BigBrother som jag missade igår när jag somnade.

Franska örtfärsbiffar - Betygsättning



Jag gjorde ju detta igår. Kan säga att det luktade sjuukt gott när jag blandade ihop alla ingredienser. Men biffarna bara ramlade isär och var super torra. Usch! Detta recept gör jag troligen INTE igen.

1 av 5 stjärnor av mig.



Hade även lite av denna mat i matlåda till lunchen idag. Åt upp potatisen (vilket var jätte lite) och jätte lite kött sen slängde jag resten. Så det säger sig ju självt vad jag tyckte om det.. ;) Fast jag slänger iufs god mat också vid lunchen. För jag äter så lite. :cool:




Paketleverans direkt till skrivbordet - wo...

2011-05-17_13_50 (MMS)

Paketleverans direkt till skrivbordet - woho! :D


Is it suppose to look like this? Jag vet v...

2011-05-15_17_53 (MMS)

Is it suppose to look like this? Jag vet vart typ alla bilintresderade från Sala håller till idag.. Haha. :D


Dag 5 - Uppgradering pågår, och det kostar!


Ny dag nya tag!

Eller... va? Det är ju söndag! Då tycker jag man får vila lite och mysa. Speciellt när det är grått grått grått ute.
MEN, jag har setat hela morgonen/förmiddagen och kollat recept, sparat recept och försökt bestämma vad jag ska äta i veckan. Men för min del spelar det nästan ingen roll vad jag äter nu för tiden. Så länge jag håller mig borta från chips och kakor och dylikt. Har alldeles för lätt att få i mig sånt. ;)

Förr åt jag säkert runt 3000+ kalorier om dagen, men det var då det. När man fortfarande var "barn" och inte lade på sig något. Nu har det ändrats, mycket angenämnt måste jag säga! Eller nej. :(

Jag äter i alla fall mycket mindre nu! UTAN "preparat". Bara är så, oftast inte så sugen på mat efter några tuggor. Men det är bra. Jag äter dock typ dygnet runt istället. Vindruvor har det blivit massor av (inte nyttigaste frukten, men jag äter inte ens en halv låda under jobbdagarna) och lite bananer. Så jag borde nå mitt mål ganska snart. Sakta men säkert.

Men det viktigaste för mig överlag är att jag ska bli att må bra, bli piggare och bli gladare! :)



Det här ska jag göra ikväll!


Nu ska jag klä på mig och åka och veckohandla. Yey! Bye bye money. :O



En livsviktig förändring



Sådärja! Nu börjar det "nya" livet. Eller, uppgradering av livet.

Jag har införskaffat måttband, tagit "före"-bilder som jag hoppas kan vara med och visa att det blivit någon skillnad om någon månad.
Har även varit på gymmet i strax över en timme och varit svettig. 15 minuter uppvärmning på löpbandet. Varav 10 minuter löpning av det i lätt uppförsbacke. Sen blev det lite benövningar, lite arm, lite lätt mage (tar jag i för mycket nu i början får jag sådan grymt äcklig och hemsk träningsvärk så man fan inte kan röra sig, så jag tar det i lagom fart istället) sen gick jag ner och skulle bara köra typ 5 minuter på löpbandet, men blev 16 minuter. Ca. 112 kcal på första löpningen och 104 kcal på sista. Känns lagom för en lördags-gymning tycker jag allt! :)

Nu har jag fuktat håret, sprayat i lite blondspray, tagit på en ansiktsmask och nu ska jag hoppa in i duschen.

Hörs senare guys!





Och så var man igång igen... :p

2011-05-11_20_48 (MMS)

Och så var man igång igen... :p


Nuuu så börjar det ta sig. Är dock sjuuukt...

2011-04-30_20_28 (MMS)

Nuuu så börjar det ta sig. Är dock sjuuukt kallt o blåsigt. nu äre korvgrillning på paarkeringen o ta en cider till. Ha en trevlig kväll! :-)


SUPER sköna trosor från Nelly.com

Skulle lagt in det här på jobbet, men juuust då började det ringa som tusan sen glömde jag helt av det. :( Men HÄR kommer inlägget iallafall, haha! ;)




Wonderland Lace Thong SEK 49, Wonderland - NELLY.COM
Alltså, jag måste bara säga att jag ääälskar dessa trosor!


Jag har ett par Victoria's secret som är ungefär som dessa. Och nästan preciis lika sköna. HUR bra är inte det? Dessa kostar ju liksom 49 kronor. GALET bra pris på så sköna trosor! Ska klicka hem fler så fort jag finner tiden.
Så fint med knallgula trosor också när man är brun! Så kände att jag måste ha flera super färgglada trosor. Mycket roligare att ha trosor då. :cool:



Scheeiisse dåligt! ...

Scheeiisse dåligt! Blir lite förbaskad på mg själv. Jag VILL blogga men gör det inte? Dags att ta ett allvarligt snack med mig själv. Jag får gråta bäst jag vill, men en riktig utskällning blir det! Om precis en månad drar jag till Cypern, och innan det ska jag träna stenhårt (för att vara mig) och hinna med lite detox. Det bara måste jag ju uppdatera bloggen med. Om hur det går och resultat osv. :D


Ett urklipp av mina resor sedan 2009

Jag är trött. Och jag har bloggat skitdåligt, jag vet. Först Mallis sen kaotiskt på jobbet och huuur trött som helst all övrig tid. Ska försöka skärpa mig.


Men vad händer i mitt liv just nu förutom jobbet som är i full gång? Nja, inte mycket.
-Jag håller på och bestämmer mig om en ny mobil (touch/smartphone, såklart!).
- Jag hade en grym valborgsmässoafton.
- Jag åker till Cypern om strax över en månad.
- Jag och älskling har brytit isen om framtiden och bestämt oss att det är dax att börja kolla på hus och gå på visningar och få koll på allt vad gällande hus-köp.
Och jag funderar i övrigt mycket på framtiden. Allt från Cypern och frammåt över sommaren. Semestrar. Bilar. Hårfärg. Ja, allt man kan tänka sig :D





Fick för mig att slänga in random bilder. Eller ja, dem är inte så random. Det är ett snabbt urval från mina senaste resor, i ordning. Sooo.... that's what I'm going to do! ;)





Kreta, Georgopolis, i början av september 2009



(Här emellan ska Egypten vara med. Hittar inte på mappen nu av någon anledning. Hade faktiskt dessutom glömt av den resan. Men var man sjuk mer än halva tiden så är det inte mycket man gjorde som var roligt och värt att lägga på minnet, ehe. ;) )
Bilden i headern är från Egypten, Hurghada, oktober-november 2009.








Mexico, Playacar, över påsken förra året, 2010.








Berlin, Väst berlin, 25-28 mars 2011.








Mallorca, Magaluf, över påsken (21-28 april) 2011.




MUUMS på alla resor! <3


Nu ska jag äta spanska kakor, Filipinos, och kolla på film med min älskling som "ropar" på mig att jag ska komma och mysa. :cool:  Godnatt på er!




RSS 2.0