Bokat utlandssemester - igen

Ialyssos City



Jaaappp! Det hotellet har vi bokat!
Drog ihop två brudar och drog till två andra brudar (eller ja, en av dem jag drog ihop hängde bara med per telefon) och kollade snabbt (eller Pernilla gjorde ;D ) och bokade denna till en veckas semester i september. GUUUD vad skönt och roligt det ska bli! Myspys!

Det kom lite hastigt, ellerhur? Det här var faktiskt något vi förra helgen, lite onyktert, pratade om. Och TADAAA! Så blir det av. Galet kul!

Då slår jag mitt rekord också, 4 utlandssemestrar på ett år! :D Hihi, ME LIKE!


Hann inte kolla så mycket på hotellet, så ska kika runt lite nu, haha.



Ett starkt ord, en stark kvinna





Bilder från i lördags kväll.

Fick både en egoboost av kvällen och en smäll på käften. Inte ordagrannt talat. Men att någon hoppar fram till dig och småskriker "ÄR DU GRAAVIIID ELLEER?" och sen börjar asgarva? Både en kille och en tjej. Vilken rolig humor må jag säga. Eller varför gjorde dem så? Lever dem i en värld där alla över size zero måste vara gravida eller är asfeta?



( Detta inlägg låg i utkast såg jag nu. Tänkte då: Varför inte? Jag publicerar det.. Fortsätter dock inte skriva på det, för vill inte förstöra det jag skrev. Har inte den seriösa och småbitterheten i mig nu. Så låter det vara som det blev ur stundens hetta.. Skulle säkert komma någon bra stans med detta, men var väl tvungen att jobba istället.. :) )


Jag är tuff



Heeeej!
Shit, sorry! Insåg nyss att jag inte bloggat på flera dagar. Men nu är jag frisk och har lyckats maila bilder från telefonen igen så jag kan lägga upp här på bloggen! Asbra. Så nu är jag tillbaka. Med ROSA (av alla färger) naglar. Länge sen. Jag fick dessutom en sån graffiti nagellack av mamma, blev för en gångs skull nästan som det ska bli! Känner mig galet tuff nu ;)
Eller... va?




RSS 2.0