På språng




Nu kilar jag iväg till solariumet. Har rört ihop lite pannkakssmet nu också, så den hinner jäsa lite tills jag kommer tillbaka.

Tänkte ta gymmet/en promenad/joggingtur också, men är så förbaskat kallt och blåsigt ute. Jag får så förbannat ont i öronen när jag vistas ute då. Men vill verkligen sola och drömma mig bort en stund. Så jag tar mig dit iaf. Sen får jag komma hem och göra situps och armhävningar åtminstone.

Sen blir det en välbehövlig dusch efter min olje-inpackning av håret!







Kvällen till ära


Helluuu i stugan!

Har nu lyckats göra lite nytta, segat en hel del samt deltagit i ett relevant möte där jag hade obligatorisk närvaro och vissa beslut togs. Kul! Jätte härligt faktiskt!

Men nu är det segt igen, så nu längtar jag hem lite. Dagen till ära tänkte jag nog göra billig mat efter en veckas "lyx" middagar. Vi grillade t.ex igår och åt glass med kola/chokladsås och strössel till efterätt. Så idag blir det pannkakor och sen tar jag mig till gymmet och solariumet. Ohyeees!




Nej, nu ska jag plocka ihop. Ska försöka ha bloggen i huvudet och kameran i handen och bli duktigare på att blogga. Med bilder dessutom! (Har satt ögonen på en kamera jag satsar på att köpa till hösten, då jäää*lar!)


Ja, vi hörs laters!




Ett försök till en bra ursäkt...

Sorry sorry sorry sorryyy!! Vet att det blir dåligt med bloggandet nu. Men jag har haft fullt upp sen jag kom hem från Berlin i måndags eftermiddag.

Ska försöka skärpa mig och någongång framöver berätta vad det är jag håller på med. 
Just nu sitter jag i Västerås, så mycket kan jag säga i alla fall.

Ska skärpa mig med bilder också. Mer bilder! Om så egobilder. Eller ja, mer egobilder tycker jag faktiskt! Men nu måste jag kila och göra lite nytta.


Hej så länge!





Hemkomst efter Berlin-weekend

Heeeej bloooggeen!

Jag sitter nu nyduschad i soffan och myser lite. Fasiken vad skönt att vara hemma. Även om Berlin var gryyymt och jag redan bestämt att jag ska tillbaka, så är två intensiva dagar med att vara på språng från 9-23/24 varje dag väldigt energikrävande. Så nu har jag fått träning så det heter duga.


Kommer en bildbomb senare, när jag orkar. Nu är det lite planering jag måste göra, fullt upp. Massor att stå i. Och så vidare... MEN jag KOMMER slänga in bilder, I promise you that!



Nu ska jag dock torka håret och klä på mig igen innan älskling kommer hem och vi har myskväll med matlagning och Big Brother. Schüüüss!





Hemlösa på Alexanderplatz ...

Jag såg precis en hemlös man sittandes utanför ett kvällsöppet kebab-hak - med en filt om benen -få en pepsi och en kebab från någon. Strax efter såg jag en kille komma in där med tygtrasor/t-shirtar knutna om fötterna, för korta byxor, förkort jacka, en luva knäppt över hela ansiktet, ett par souvenirbrillor på sig. Han kom in och tog fram munnen och åt rester från en tallrik........ Har fått lagom att tänka på nu. Godnatt!


Uppdatering från Berlin ...

Ni fick aldrig mitt MMS, jag kan tydligen inte skicka det härifrån. Det kommer säkert sen, när jag landat i Sverige igen...... Iallafall, jag sitter just nu lutad mot en fontän framför Tv-tornet med big sis' brevid mig. Vi sittet mest bara tysta, lappar sol och njuter av vårvärmen och livet. Underbart! Hunnit se endel & imorgon bitti åker vi hem. Vi hörs senare bloggen!


Shit, va stelt!



Haha, jag sitter med en ansiktsmask i ansiktet,
 det är så rolig känsla när man rör på musklerna i ansiktet. Känns som att man har cement i facet!

Men älskar känslan efter ansikts-vårds-ritualen. Man känner sig såååå fräääsch!


Nä, nu ska jag äta upp min clementin och kolla klart på det här avsnittet Stylisterna sen fortsätta packa resväskan lite till helgen.






Sitter hos tandläkaren...

I NORBERG av alla ställen. Var många år sen jag var här sist. Och inte är det jag som blir behandlad nu heller. Är här med mamma. Först tog vi en sväng till Avesta och letade på nya jeans till henne. Och jag hittade såklart massor som jag vill ha på H&M..... Förbaskat.. Dem har fått in vår-kollektionen nu! Tokigt fräscha kläder! Jag köpte dock bara ett litet fynd. Jag betalade en tia och charmade åt mig två tjugor från mamma. ;) Billigt och bra! Nu blir det inte några kläder på länge. Eventuellt något från Berlin, men har bantat ner den budgeten... Usch. Fint att vara mellan två jobb (ser mig inte riktigt som arbetslös...), då blir det så! Nu är mamma snart klar, hoppas jag. Då tar vi oss vidare till systeryster, när vi endå är här! Fika lite. Hihi. Sen ikväll blir det gym för hela slanten. Och imorgon tror jag. Och så kanske jag tar en sväng på fredag förmiddag innan vi åker. Så man kan gotta sig under helgen med gott samvete! ;)

Inköp eller investering? Eller kanske båda?!

Helluuu my dear friends!

Sitter och myser under mysfilten i soffan med en kvällsmacka och lite yoghurt.
Kom nyligen hem från en sväng på stan med mamsen och en sväng på affär'n.

...och jag råkade göra ett litet inköp... eller en liten investering skulle jag vilja säga. (!)


Mitt inköp blev från Nikita hair, där jag var för en vecka sen och kliiippte miiig! (Vilket var välbehövligt och underbart...)



En tub med mjukgörande värmeskydd från Matrix, 169 kr. Heeelt överkomligt tyckte jag! För att vara lite tom på pengar just nu..




En olja från Kérastase. Guldkornet!
Detta märke är rätt dyrt för min smak, men förhoppningsvis helt klart worth it!


...Anledning till att jag gjorde detta inköp och tycker det är en investering är för att jag rätt snabbt insåg att det inte bara var klippningen som gjorde att jag gick därifrån med ett smile, det var produkterna hon hade i mitt hår när hon fixade det! Så jag var bara heeelt enkelt tvungen. Dock tog jag en billigare variant på värmeskydds-krämen. Skulle egentligen vart från Kérastase det också... någon annan gång! =)



En annan investering gjordes igår, vår lilla älskade dammsugare. Nyaste tillskottet i familjen, iRobot! <3




Nu ska jag äta upp min macka innan den torkar, haha. :)





Kaos i köket när Lindblå och Hanna bakar

2011-03-22_13_23 (MMS)

Kaos i köket när Lindblå och Hanna bakar


Tassar runt i ett par UGG's. ...

2011-03-22_07_44 (MMS)

Tassar runt i ett par UGG's. Älskling har beställt hem ett par fake-UGGs från Kina. Eller han beställde i januari och det kom igår. Förbannade Kina-nyår som ställer till det! Roligt också att strl 39 är största storleken som fanns. Dem var lite små till mig. Får gå in dem här hemma först. Jag är nu också vaken o uppe med tuppen. Låh o mös i sängen med Vakna med The voice, sen blev jag så jäääädrans hungrig så förflyttade mig till soffan. Där ligger jag nu o myser i min morgonrock, UGGsen och äter vindruvor. Fint det! ;)


Iväg på ett möte efter lunch



Yes!
Nu blir det två kex med vitlöksost som uppvärmning innan lunchen om en timme. Sen blir det fixa mig och gå iväg på andra mötet i mitt lilla projekt jag dragit igång. Gud så skönt! Älskar när det händer saker.
Håller tummarna på att det är som jag tänkt mig och går som jag tänkt mig. Och att jag fixar det här.


Önska mig lycka till!
(Jag vet att ni inte vet vad det handlar om, men ni kan önska mig lycka till endå!)






Mitt nya liv börjar nu, på riktigt!


Godmorgon!

Idag har jag en grej på schemat. Har lite på gång, skönt! Med tanke på att man slutat på det andra jobbet för att inte bli fast på ett ställe man inte trivs på, av flera olika orsaker. Så nu när jag har lite idéer och inbokade möten osv, så är det riktigt roligt! Man ska inte nöja sig för lite...

Blir en skön vecka som jag sen avslutar med en weekend. Då börjar året, känns det som. Då börjar livet! Resa och uppleva är bannemig livet! Sen ser vi fram emot en fullspäckad vår med projekt och event och fester och grillningar och så vidare. Grymt!

____________________________________________________

Har varit vaken sedan 7 och åt frukost för länge sen, nu ska jag äta lite vindruvor och dricka lite vatten som ett litet mellanmål. Mitt nya liv börjar nu, på riktigt!

Just det, ska börja mitt nya liv på riktigt och göra en excel fil med mina mål osv..  Började igår, men var inte så lätt som jag trodde! (Attans, jag som ska vara duktig på det här..?!)






Dagens låt Big Ali Ft Lucenzo - Vem dansar kuduro



Dagens låt
 Big Ali Feat. Lucenzo - Vem dançar kuduro


Grym!



Sorry för dålig uppdatering också. Idag har jag ingen ursäkt. Men igår så var vi iväg tidigt. Först till Kungsåra och Returen i en timme. Sen Tillbaka till Västerås och Trycka in oss i en bil mindre. Sen mot Arboga, en lunch på donken. På det åkte vi vidare mot Örebro och Gustavsvik och badade hela dagen. Ruuligt! 


Nu har vi gymmat, M började laga mat, jag fick springa iväg igen till affären och köpa chili (!!), vi åt och nu är det Solsidan sen en dusch. 



Hörs imorgon! Heejdåå! Godnatt!







Städerska och frisör



Tjululu!

Jag ligger och slackar i soffan. Varit långweekend, men nu börjar helgen på riktigt! Längtar hem min M nu faktiskt. Ska bli skönt med helg. Speciellt nästa helg. Då har man fått pengar och drar iväg på en riktig weekend till Berlin. GRYMT!

Syrran kom på besök innan lunch där. Så pillade vi med lite hår och grejer, tog en bra jävla tid. Sen tog vi en lunch på stan, som hon bjöd på. Härligt! ;)

Så imorse städade jag (glömde säga det, men så är det faktiskt!) och gjorde fint i bokhyllan i hallen som har varit kaos. Och lekt frisör. Nu ska jag nog leka städerska igen och tvätta kläder. Fast jag förstår inte varför man säger så egentligen? Det enda man gör är att sortera kläder, slänga in det i maskinen och sätta på den?! Men det är duktigt ändå! :D



Senare ikväll blir det nog en Rhodos-middag och slack med vänner. Fiiint!





Bebis blir rädd, och skrattar roligt



HAHA, så jävla söt! :D
Förstår inte vad som går igenom en bebis huvud vid ett tillfälle som detta, haha.





Nyklippt hår. ...

2011-03-15_19_27 (MMS)

Nyklippt hår. Titta! Alldeles jäätte fräscht nytonat och nykliippt hår. Sååå nöjd tjej!


Donno what to say



Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men jag tänker iallafall säga att bloggen kommer bli min absolut bästa vän närmsta dagarna tror jag. Har 2 veckors betald "semester" nu. Och förhoppningsvis kommer jag igång med något nytt och spännande senast 1 april.


Återkommer med bilder på mitt underbara nyklippta och nytonade hår. Helt underbart vad det behövdes klippas. Och helt underbart vad friskt det känns nu! Var bara tvungen att boka en till klippning i slutet av maj. Visst, jag sparar ut håret. Men är ju meningslöst om det är långt och inte mår bra. Så, SÅ ligger det till! :D





På tåget hemmåt. Fasiken så halv f...

På tåget hemmåt. Fasiken så halv fem-tågen är fullsatta... Ska i alla fall förbi UM och sen även förbi gallerian o köpa en liten present till mamsen som fyller iimorn. Önskar dock att jag hade myyycket mer pengar o kunde köpa något som jag VERKLIGEN vill ge henne... Nästa år så!!


Så jävla driftig! ...

2011-03-14_06_41 (MMS)

Så jävla driftig! Lagar ugnspannkaka såhär på morgonkvisten...


Ansiktsrengöring, A och O.


HEJ!
Jag skulle blogga igår, men hann inte innan vi skulle iväg igen efter dusch och fix.

OCh så har jag bara slackat hela morgonen, bara vart iväg och skjutsat M till bilen som vi åkte igår innan alkoholintag (som jag kunnat skippa helt, då jag bara drack 2 cider, hade jag skippat den sista hade jag kunnat köra hem på kvällen där... Menmen! :) ).

Nu ska jag göra min dagliga ansiktsrengörings-rutin sen slänga mig i bilen till M och hans familj för lite söndagsmiddag. Söndags-stek, MUMS!


Jag slänger in lite bilder från igår när jag kommer hem sen.




Jag är trött nu.

2011-03-12_23_54 (MMS)

Jag är trött nu.


Oj, jag menade _Popular_, såklart!!

Oj, jag menade _Popular_, såklart!!


Vem vann Melodifestivalen 2011? ...

Vem vann Melodifestivalen 2011? Saade! Gryyymt! Höll på honom förra året också, men då vann jävla Anna istl o vi kom inte ens till Eurovision finalen.. Men i ÅR så! WOHOO! Dock var Manboy bättre än populär.. Tror jag?...


Årets första vår-korvgrillning!

2011-03-12_13_53 (MMS)

Årets första vår-korvgrillning!


Chili Burn, funkar det?


Den omtalade äggmackan



Till det skippade jag juicen och tog ett glas vatten och 2st Chili Burn tabletter.


Jag satt och läste om örter och tabletter och sånt igår, och kom fram till att Chili Burn är nog något jag behöver och sprang och impuls-köpte det på lunchen.
Det ska sätta igång ämnesomsättningen och det kan tydligen vara nyckeln till varför man är väldigt frussen och trött av sig. Och det är precis vad jag är jämt och ständigt. Så nu lessnade jag och vill göra något åt det! Samt att det kanske kan få min kropp att hålla en bra vikt... Okej, det är mest bara för vikten. Men ett plus med att inte vara trött och frussen.


Äh, Jag håller i alla fall tummarna på att det funkar.



Nu ska jag äta upp sista godisbitarna, kolla på Gilmore Girls sen ska jag ta vår älskade BMW ut i friska luften och grilla korv och elda hela dagen. SKöNT!




Äta upp sig innan man bantar?


Daaamn, I look pissed!



Datapata och barnprogram. Det är så man ska starta en lördagmorgon!


Uppe med tuppen. Drog med mig älskling i "fallet" också, myste lite på morgonkvisten och drog på ett missat avsnitt av Bigbrother. Nu har han åkt och jag har ätit nog med godis innan frukosten. Så nu blir det en liten tallrik yoghurt, en äggmacka och ett glas juice på det.
(Har ni dock tänkt på hur konstigt juice smakar efter man ätit ägg/kaviar? As äckligt :P )
 
Jag får passa på att äta innan "bantnings"-veckan kommer till oss med början imorgon redan, tror jag. (Med gymmet i alla fall)

Har ni några tips på bra mat? Billigt och så nyttigt som möjligt (kalorisnålt och näringsrikt?!).

Jag är rädd att jag kommer tycka allt är äckligt.... får hoppas jag kan hitta något som både är nyttigt och gott! Eller åtminstone lära mig. Helst så snabbt som möjligt.



Nehe, ta mig upp ur slack-mode i soffan och göra mig den där omtalade frukosten då kanske?!

I'll be back!






Fredag a'la tacomys



Sådär ja. Hemma och myser i soffan. Eller ja, det har jag ju varit och gjort i en timme nu.

AALLDELES snart kommer älskling hem efter en vecka i Stockholm på kurs. MYSPYS!
Slänger i mig en kopp yoghurt nu, så jag orkar ta mig till Coop och handla lite taco med Hanna och Bachler. Blir en lugn myskväll/pardejt (as usual). BÄST! Sååå jag har längtat.


Vi hörs senare/imorgon cuutiepies.


Schüüüss!


Spex





Sådär ja, nu har man fulat sig lite. Småtränat lite.
Lite armhävningar, situps, plankan osv... värmer upp lite inför nästa vecka, då blir det hårdkörning. Gymmet varje dag och ha koll på vad jag äter. Har lovat M att vi ska äta mörkt bröd hela veckan... oh noeees. ;( Och äta bra luncher och bra middagar (det ska ju hamna i matlåda för lunchen, så det går ju lite hand-i-hand..)




Nu ska jag sova, och imorn blir det gå upp lite tidigare för att ta en dusch och en rejäl inpackning.
Trött på torrt hår nu!

Godnatt världen!




Oh snaap....







Crap...!


Jag är sååå less på min tråkiga hårfärg just nu, och min kvalitet på håret. Bara läääängtar efter en klippning!
Så satt jag och funderade lite längre nu på hur fan jag såg ut i mörkt, hittade några bilder där jag även har hårförlängning.. och ÅH vad jag saknar det! Har ju ingen färg alls nu för att kunna ha hårförlängning, och det är trååkigt.
Farligt att få kli i hårfärgnings-fingrarna....



TRÅÅÅÅÅKIIIIIIIIGT


Jag tänkte bara säga att jag sitter på jobbet och har det segt. En miljon inget svar och dem flesta som svarar är arga gubbar och tanter.

Jag känner för att fjolla mig och fota en massa och spexxa hemma. (Gjorde ju aldrig det i lördags/söndags?!) Så tänkte ta en sån kväll ikväll, om jag inte är lika trött som igår. (Var extreemt sömning då alltså. Helt galet! Måste vara regn och rusk vädret som gjorde det...)


Ja, en sista timme-75 minuter sen packar vi ihop för idag. Vi hörs sen!




Jag kan också vara fjortis. Lil'sis, watch out!



HEY! Jag kan också vara fjortis. Hihi.


Nu har jag lyckats bränna fast ris som bara fan.
Kolla på Erik & Mackan och 99 saker man måste göra innan man dör.
 Jag har lyckats slumra till i en timme ungefär.
 Jag har lyckats se gårdagens Big Brother.
Och jag har även lyckats snacka med bästa Anna och bästa älskling och kollat på film på TV.
Nu ska jag nog byta position från soffan till sängen INNAN jag får nackproblem...


Godnatt guys!



Off I go



Off to Uppsala and Lul!






Dagens låt by Lindblå: Letting Go



Inte ens en timme kvar på arbetsdagen, sen åker jag hemmåt/mot tandläkaren. Då ska jag dunka den här på bussen!





En godnatt-hälsning


Nu har jag tagit en sväng till solariumet med Hannana, och säger nu godnatt!

Bigbrother sen blir det sängen. Helt slut. Sådan förbannad huvudvärk!



Sov gott!


Bildbomb: 6 mars 2011 och godnatthälsning


Jag städade igår. Eller, både jag och älskling var duktiga. Och jag fyllde den här påsen...




...jag fyllde den med lööööv!



Tyckte blomman blev så fin då, när jag plockat bort allt dött som bara hängde.



Firade min städning med lite "bananasplit". Eller så var det bara mellanfika. För vi städade bannemig hela j*vla kvällen!



Mamma kom även förbi med ett litet paket. Hihi. Kunde inte låta bli att beställa lite extra när jag hade gratis frakt igen! :D haha. Dock har syrran beställt med mig, så hon har hälften av det.



Myspys vår-väder!


Sen lagade vi myspys-middag och kollade lite på Bigbrother och solsidan och mös. För idag, måndag, lämnade han mig för STHLM och kurs i en vecka.







Nails Flowerpower



Nails by Lindblaa



Dem är dock bortpillade redan, haha. Blev så många lager så det var alldeles för mjukt.



Pannkakssmet

Äntligen hemma!!!

Huvudvärken är också hemma. Kul va? Nej, det tycker inte jag.

Nu väntar jag på Hanna och så ska vi laga pannkakor och måndagsmysa! JAg tycker man borde ha en pannkaks-apparat. Som våfflor. För det suger och stå och steka pannkakor i tusen år... Jag hade ju dock fortfarande tänkt äta det till lunch imorgon och till kvällsmat imorn. Så måste ju steka mycket. :P


Nä, nu kom Hanna. Vi hörs senare you guys!




Jaha, vad är det som är så himla gott egentligen?

God morgon. Eller god förmiddag.
Ysch. Måndag. Behöver jag säga mer?

Jag har ont i huvudet. Det är tänderna som gör det. Förbaskat. Men snart är det över. Ja. Snart är det över..



Nu ska jag gå en sväng runt på kontoret sen återgår vi till arbetet. Jag är redan hungrig dessutom. Vill ha lunch. Jag gillar förresten. Jag gillar sättet jag skriver på nu. Punkt punkt punkt. Nä, nu ska jag nog sluta skriva. Är något fel på mig idag, haha.

Hejsålänge!



Btw, 18:59:94!!





Bildbomb: 5 mars 2011


En alldeles nyvaken tjej med lite för dålig hy och skitigt hår




En tjej som efter en heldags slackande i soffan samt en hårfärgning senare är redo för att åka till Uppsala för lite mat




Väggen lyser



Giraffen lyser också!




En pojkvän. Han lyser inte. Men det gör inget!



En till vägg som lyser. Sååå fint och häftigt och coolt och härligt - samtidigt!




Stjärnor i taket



En skylt som lyser också. Men den såg ni ju igår, i MMS-inlägget, ellerhur?



Sii Krong Moo

....eh... alltså Baby ribs. Vitlöksmarinerade grillade.





Sen åkte vi vidare till Arlanda och kollade på lite fluuugplan. Det är grymt obehagligt i början, när det är så mörkt. Är ju jätte svårt att urskilja avstånd när det är mörkt och man bara ser lysen. Var samma här. Man såg bara lysen och kunde verkligen inte urskilja om dem höll på att flyga in i oss eller om dom var högt upp.
Det blåste dock bajs kallt så vi åkte hem ganska snabbt.



Klockan var här nästan mitt i natten, så det var dags att fara hemmåt. Somnade till en stund (såklart) men märkte att M började dona med fläktar och helt plötsligt tog ner ett fönster. Han var också trött. Det kändes inte heeelt okej inte, så ruskade om mig och pratade lite business hela vägen hem, sådär på kvälls/natts(?)-kvisten.

SEN SOOV VI!



Sådär, nu har jag verkligen typiskt dagbokat. Så nu hoppas jag inte komma efter lika mycket... Eller.... skitsamma.





Koh Phangan ftw! Ha en god middag gott folk.

2011-03-05_19_55 (MMS)

Koh Phangan ftw! Ha en god middag gott folk.


Dagens låt by Lindblå



Ååååååhhh, MUMS!


Mission 1: Sola - Check!

2011-03-05_13_06 (MMS)

Mission 1: Sola - Check!


Snart är det jul igen!


Snart är det jul igen, snart är det jul igen, och julen varar ända fram till påsken! ....Eller?

Jag börjar redan fundera på julen nästa år. GALET, eller hur? MEN, det finns en bra förklaring. Den kommer här......





.............Vintern 2011/2012's semester kollas upp!
 För bort ska vi, det är ett som är säkert! Och vi åker direkt efter jul, det är också ett som är säkert.

Det får kosta den här gången, för vi ska bannemig inte fira något nyår i Sverige igen. Det har sin charm, men endå tappat den lite. Alla räknar med att supa ner sig totalt, och så är det ingen som vill ha nyårs festen. Man mår bara superkasst dagen efter osv osv och börjar året med ångest och huvudvärk.

Nej, ändring!
Nästa år (iufs påbörjade vi detta år med att må hur bra som helst) ska vi må bäst! Utomlands i värme. Ååh, tänk vilken underbar start på året. Kan ju knappt bli bättre?! Dessutom ska vi långt bort. 2 veckor - minst! - till någon plats vi aldrig varit på (åtminstone inte båda två, samtidigt).

____________________________________________________


Så där har ni anledningen till att jag både redan tänker på julen och nästa vinter (fast denna långa vinter knappt börjat försvinna) OCH längtar. (!!!!)


Nu ska jag försöka få min sambo att bestämma sig för vad han ska äta och följa med mig till affären. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll alla små änglar!




Attans!!


Fasiken också. Jag skulle ta med kameran idag och ta kort om det dök upp nå kul. Så glömde jag sätta batteriet på laddning igår, så det gjorde jag imorse. Och så tänkte jag att "Ja, jag har ju telefonen iallafall!" MEN så har den legat hemma i fickan på morgonrocken hela dagen, haha. :P
Förbannat...

Imorgon tänkte jag faktiskt ha en riktig ego dag. Börja med att ta en stunds solning på morgonkvisten, sen sminka mig på nå roligt vis och på det ta en massa egopics!

Så imorgon blir det förhoppningsvis bilder :D Kanske en alldeles jätte stor bildbomb hela dagen, så ni tröttnar istället. Men det visar sig. ;D



Dags för förändring!



Okej, jag ska sätta min lilla kameras batteri på laddning, och börja ta med mig kameran whereever I go! Nu får det vara ändring på detta kassa bloggande. Sådeså!





Nu blrjar vi nog kunna säga att våren är p...

2011-03-03_13_00 (MMS)

Nu blrjar vi nog kunna säga att våren är på ingång. Känns verkligen så idag i alla fall. Sol och plusgrader! Nu är dock lunchen över så nu blir det försöka rycka upp sig och vakna till!


Godmorgon Sverige! Kall och vacker morgon....

2011-03-02_07_33 (MMS)

Godmorgon Sverige! Kall och vacker morgon. Jag sitter i en varm underbar BMW och total njuter av de vackra vyerna. Blir helt go i magen. Fast det är nog för att jag sitter o drömmer mig bort. Bort dit man måste flyga! ......ja.... Haha. Nu tänker jag avsluta detta inlägg. Ha en bra dag så ska jag försöka skärpa mig och blogga på riktigt när jag kommer hem.


RSS 2.0