Ursäkta röran

USCH och fy vad dåligt uppdaterad jag håller bloggen. MEN nu har jag en bra ursäkt, faktiskt!



Det har varit jul, och sen dess har det varit fullt upp med lägenheten. Är kaos här! Bor som i en etta just nu. Ingenstans att ta vägen mer än in till köket och tillbaka till sovrummet. Och toaletten också såklart! Men jag är inte lika kär i den som min sambo, haha. Så det har inte hunnits med att tänka på något annat än lägenheten så vi får den bebolig igen. Har inte ens hunnit träffa mamma och syrran som jag tänkt i flera veckor!

Imorgon är det sista dagen på 2010 också. Sen börjar man jobba hårt igen på måndag.

Tur att vi ska åka till staterna i slutet av februari! Inte ens två månader kvar nu, hihi. :) SKÖNT! Väl behövligt. Då har vi inte varit utomlands på nästan ett helt år. Inte ok!
Sen åker jag till Berlin 25e mars efter det också. Så då börjar det likna något igen!
ÄNTLIGEN får jag en resa i julklapp. Alltid önskat mig det. Nästan oavsett destination. Bara jag får ut och resa! Glömma den riktiga världen för en stund och gotta mig i omgivningen och njuta lite bara. Är bara en weekend i Berlin, men den är med min mor och alla hennes barn. Också något jag drömt om länge.

Nu är ju visserligen huvudsaken till att vi åker till Berlin för att Mamma är född där... Hon var där i våras och kände att hon ville visa oss vart vi kommer ifrån. Ja, jag är halvtysk! Det är dock lite läskigt, för det området... det... ja... mammas historia. Kriget... Ja. Berlin är trots allt lite läskigt.



Men NOG om det! NU ska jag äta frukost sen fortsätta riva vardagsrummet. Eller - "vardagsrummet" kanske är mer korrekt.







Lilla julklappen...!

2010-12-23_12_42 (MMS)

Lilla julklappen...!


Det snöar, är 16 minus och sol. Samtidigt!

2010-12-23_11_16 (MMS)

Det snöar, är 16 minus och sol. Samtidigt!


Idag känns det INTE som att jag bor i Indi...

Idag känns det INTE som att jag bor i Indien. -29 grader celsius utanför bilen just nu. Brrr brrr BRRR! Vi ska ju iväg imorgon och elda o dricka glögg/fika kvällen mot julafton. Meeen....är det såhär kallt imorgon går jag inte utanför dörren mer än nödvändigt!


Det känns som om jag bor i Indien. Fast me...

Det känns som om jag bor i Indien. Fast med isbjörnar gåendes längs gatorna istället för kor.. Står på tågstationen i Västerås just nu. Eeeen miljon människor! Ett tåg som är lite försenat. Gissar på att det var därför. Såhär mycket folk brukar det veeerkligen inte vara. Och på tal om indien - jag är hungrig och ska käka Indieninspirerad mat så fort jag kommer hem. Och har lagat maten. Muuums!


Tidsfördriv på jobbet. ...

2010-12-20_16_23 (MMS)

Tidsfördriv på jobbet. Jag är så gryyyymt inne i julledighets-mode så det är inte okej. Skönt att det närmar sig med stormsteg. Och på mellandagarna blir det chill-jobbande med syskonen Hedin. Blir nog bra det! :)


Förlåt förlåt förlåt!!! Fasiken, är ju kna...

2010-12-16_07_05 (MMS)

Förlåt förlåt förlåt!!! Fasiken, är ju knappt värt o blogga om det inte uppdateras varje dag! Skärpning! Förresten, hört att tidernas snöstorm härjar i Eskilstuna-trakten? Det är nära Västerås, får se om vi kommer till jobbet idag. :). Kan ni gissa bilden? Den är alldeles nytagen - med mobilen. Faktiskt.


Ett udda pepparkaksbak. Hihi. Eller nej. S...

2010-12-19_20_13 (MMS)

Ett udda pepparkaksbak. Hihi. Eller nej. Själva baket var normalt. Men formerna blev skräddarsydda! Säg mig... När senast, såg ni en pepparkakspalm?


Vad händer? Jag MMSa bloggen igår, men det...

Vad händer? Jag MMSa bloggen igår, men det står fortfarande "sänder" på den.. Antingen har min telefon buggat ur, eller så är inte bloggen så stabil? Anoying som tusan i alla fall! Jag som ursäktade mig och mitt dåliga uppdaterande..... Skärpning!!


Det hjälper inte att vara ute i god tid vi...

2010-12-10_08_26 (MMS)

Det hjälper inte att vara ute i god tid vid cykeln för att cykla till tåget, om nyckeln går av i låset och man måste gå istället...


Julbords efterätt @ Real

2010-12-09_12_46 (MMS)

Julbords efterätt @ Real


LUNCH!

2010-12-08_12_08 (MMS)

LUNCH!


Är det inte mysigt så säg?! :)

2010-12-07_16_58 (MMS)

Är det inte mysigt så säg?! :)


Härmed leder jag julpynt-tävlingen! Självu...

2010-12-07_10_01 (MMS)

Härmed leder jag julpynt-tävlingen! Självutnämnd ledare dock.. Men jag har - till mitt försvar - inte speciellt hårt motstånd.....än. =)


Whazzup med den mintgröna inredningen i re...

2010-12-06_18_32 (MMS)

Whazzup med den mintgröna inredningen i regionaltågen? Förbannat skabbiga tåg må jag säga.


Attans. Skulle köpa någon julklapp till ef...

Attans. Skulle köpa någon julklapp till efter jobbet innan jag behövde gå till tåget. Det som händer är, ja jag köper - näst intill impulsköper - julklapparna för att sedan småspringa/powerwalka till stationen med bara nåågra minuter på mig. Dagen till ära (första gången på en månad om inte mer) hade jag klackskor på mig till jobbet....förbannat! Missade tåget med kanske en 30sek.. Förbannat! - igen. Så nu är jag svettig, fryser (ja, samtidigt) och har enorm träsmak i röven. Tacka vet jag KitKat som jag hade någon bit över i väskan! <3 nu har det dock ääntligen gått 50 min, dvs 10 min kvar till nästa tåg kommer. Sen återstår bara 27min sittandes till. Är lite glad över att min sambo föreslog hämtmat - redan innan jag missat tåget. =) hihi.


Ja just det! Det ärbannemig dax att boka n...

2010-12-06_15_08 (MMS)

Ja just det! Det ärbannemig dax att boka något!! Och sorry att jag inte bloggat. Har heeelt glömt bort det!! Snabbsummering så har det varit en mysig helg där lördagen bestod av julklappsshopping i Västerås hela dagen. Skönt! Då har man äntligen fått lite julkänsla och släppt stressen lite. :)


Det är lite dålig sikt på vägarna. Allra h...

2010-12-03_07_26 (MMS)

Det är lite dålig sikt på vägarna. Allra helst bakom en långtradare. Så det går lite lagom sakta. Får hoppas jag hinner i tid till jobbet trots allt. Godmorgon på er!


Enköpings station. Det MÅSTE vara ...

Enköpings station. Det MÅSTE vara stationen gud glömde uppdatera. Haha. Men lite cute måste jag säga det är. Handskrivna skyltar osv. :) Väntar på tåget till Västerås. Har precis åkt 55 min buss från Uppsala. Skulle åkt buss hela vägen ju, men jag nöjer mig med att säga: Uppsala station är stort och lite krångligt för en småstadstjej.


Oerhört fridfullt vacker och kall morgon. ...

2010-12-01_08_19 (MMS)

Oerhört fridfullt vacker och kall morgon. Men trots det så varm och mysig?! Julradion invigd, ett glas julmust till frukost och röda levande ljus tända - mysmorgon! Nu sitter jag dock på bussen till Uppsala 1:20h resetid ungefär - en som alltid snabbvisit hos tandläkaren, sen hoppa på en buss mot Västerås. Där väntar ytterliga 1:43h resetid. Haaaalleluuja! Vilket hektiskt resedygn jag haft när jag kommer hem ikväll. Specieeellt om tågen krånglar idag också... Men jag klagar inte. :) ...säger vi. *ssssccchhhh!*


RSS 2.0