Min sallad väntar. Och lär få fortsätta vä...

2010-11-30_18_18 (MMS)

Min sallad väntar. Och lär få fortsätta vänta. Tåget 17:27 var inställt. Efter 18 visar dem "ny avgångstid 19:00" för 18:27 tåget. Så då hann man inte med bussen kl 18 heller.. För i hela helvetet. Jag blir förbannad. RIKTIGT förbannad. Jag är verkligen inte på humör, är trött o lite extra känslig just nu. Säger bara TACK o lov att jag inte är bajsnödig, pissnödig, illamående eller överdrivet hungrig. Skulle hem till mamsen o syrran, men det får bli om en ytterligare 1000 år. Ska dessutom till tandläkaren imorgon kl 10, i Uppsala. Aas dåliga buss o tåg tider. Så jag kommer inte vara tillbaka på jobbet förrns 13-13:30. SUCk! ......nä, nu har jag nog klagat av mig tillräckligt för en stund framöver. Lid med mig, bara lite iallafall, så är jag lite glad. Puss på er!


Julpyntade naglar. Lite ensam lunch. A...

2010-11-30_12_10 (MMS)

Julpyntade naglar. Lite ensam lunch. Alla har redan ätit sina matlådor o stuckit ut på stan. Jag ska slänga i mig min jag med och göra detsamma. Lite julklapps letande kanske. :) Jag är ute så seeent i år, och huuur dålig fantasi som helst. Helt idé lös. Så får hoppas det ordnar upp sig! :)


.....Ensam hemma 1.

2010-11-28_20_22 (MMS)

.....Ensam hemma 1.


Nu blir det adventfika, invigning av julmå...

2010-11-28_20_22 (MMS)

Nu blir det adventfika, invigning av julmånaden, samt.......


Nu är det jul igen

2010-11-26_16_07 (MMS)

Nu är det jul igen


Nu börjas det.


Det snöar ute, lite lagomt sådär. Det är 7,7- så det lär ju dessutom ligga kvar! Jag ska ta med julpynt till jobbet idag. Så nu tillåter jag mig själv att lyssna på julmusik också. Så jääääääää*la stämningsfullt så det är inte klokt!


På söndag börjar julmyset på riktigt.

Då ska det vara julpyntat här hemma och så smäller vi till med Ensam hemma 1 och hela köret. Julfika alltså. Så det blir en kanooon söndag (trots att risken till att jag ska vara lite seg efter en festkväll är rätt stor).


NU måste jag äta frukost, sminka mig och dra på mig kläder på en halvtimme. Så - vi hörs senare!





3000 kunder får pepparkakor. Så enormt giv...

2010-11-25_10_02 (MMS)

3000 kunder får pepparkakor. Så enormt givmilda Hitta.se är. Måna om sina kunder. Reflexer och pepparkakor. Alla på kontoret sitter och mumsar kakor nu, själv håller jag och M hårt på att vi har julpremiär på söndag, första advent. Så jag får snällt vänta. :}


Oouuups.. =))

2010-11-24_12_38 (MMS)

Oouuups.. =))


Åh NEJ!

WAAH! Har glömt igen... kommer aldrig in i det ju!

Men ska försöka uppdatera oftare. Även om de inte finns något roligt att skicka in bilder på... haha.



Nu blir det en tallrik yoghurt sen fix och iväg till worket. Hörs laters, vettja! :))

Såg en ljusshow på en vägg igår. Glömde sä...

2010-11-20_18_03 (MMS)

Såg en ljusshow på en vägg igår. Glömde säga det. Riktigt ballt! Har en halvkass film på det jag ska visa er sen. Någongång. Nu Filip & Fredrik. :)


Nu blir det en blåbärhallonbananmilkshake ...

2010-11-20_22_31 (MMS)

Nu blir det en blåbärhallonbananmilkshake till Crocodile dundee som avslut på dagen. Godnatt!


Koh Pangan restaurang, Uppsala. Mys!!

2010-11-20_18_27 (MMS)

Koh Pangan restaurang, Uppsala. Mys!!


Godkväll! Idag är jag och älskling är ute ...

2010-11-20_17_50 (MMS)

Godkväll! Idag är jag och älskling är ute på äventyr. Är just nu på promenad i Uppsala stad, just nu slottsbacken - puh! -, i väntan på vårat bord i Thailand för lite mat och mys. Nu fryser händerna ihjäl. Sätter punkt hät.


Tvifan!!

Fy för pengar. När man inte har dem. Enoooormt deprimerande och jobbigt.

Får hoppas det löser sig snart.
Åkte hem tidigare från jobbet, KUTADE till tåget som går en timme tidigare än den jag brukar ta (som jag trodde jag kunde hinna ta för vi skulle klara budgeten för dagen). Sen kunde jag ju endå inte fixa det jag skulle fixa.. min mobil var död och ännu mer död. SJUKLIGT irriterande!

MEN jag ska lösa det. Och jag ska gottgöra för min sista halvtimme, som jag gick ifrån idag, på måndag. Ska sälja masssoor nästa vecka har jag bestämt! Sådeså.



Och jag ska nu glömma all irritation och ilska och ledsamhet och tänka att jag hade min bästa försäljar-dag hittills igår och att det är helg osv. osv.
Firar det med fredagsRhodos med min och pojkvännens fredags-lördagsfamilj. ;)

Ha en bra fredag, you guys!



Kanske ska tilläggas att gubben var 70 bas...

Kanske ska tilläggas att gubben var 70 bast och att han flörtade med mig. Mer än på det vis det kanske framstod som i förra inlägget....... NEJ nu är jag fan bajs hungrig! Hörs! :)


Jag är iufs lite äcklad och obekväm också....

Jag är iufs lite äcklad och obekväm också. En gubbe jag ringde som INTE tyckte vi skulle göra honom sökbar och så. MYCKET annat kan vi göra, men inte det, enligt honom. Han tyckte det var synd att jag bodde lite för långt bort, annars hade vi ju kunnat träffats. Dansa. Och så vidare. Han sa sen att Västerås har ju han vägarna förbi typ varje dag. Och frågade sen vart man kan dansa i V-ås... UUuueeeh! Tyckte jag och försökte snabbt avsluta detta samtal. :S


Hos PROSOLV kan du hyra hastighetskamera. ...

2010-11-18_12_12 (MMS)

Hos PROSOLV kan du hyra hastighetskamera. Hehu! I'm a happy happy girl in a happy happy world. (right now at least) :)) fniss fniss! Nu blir det lite korv och pommes sen går en nöjd tjej in på lunchmöte och på "efter halva dagen"-budget check. PUSS på er!!


Sugen tjej!! Heeelt otroligt fina smyck...

2010-11-17_17_04 (MMS)

Sugen tjej!! Heeelt otroligt fina smycken det finns. Antingen har jag tack vare jobb och lön blivit att värdesätta saker annorlunda, eller så har faktiskt silver smycken blivit billigare på några år? Äkta varor har inte riktigt varit min grej som student. Jag har faktiskt varit tjejen som är ekonomisk. ...varit som är? Bra grammatik där Carro. Jag är nog den som går saktast i hela Västerås just nu. Helt inne i telefonen. Det resulterar i många stressade människor (och ostressade) att gå in i mig. Eller jag i dem? Herrejösses må jag säga. Folk borde lära sig att lugna ner sig. HAAHAHAHA, JAG BLEV OMREJSAD AV EN TANT MED RULLATOR! Jäklar, det måste ta priset!! Nej, nu ska jag rejsa ikapp in till stationen innan känseln i fingrarna försvinner helt. :)


Tlööööött. Tlööööööött!


God morgon Sverige!

Jag är trött. Ja. Det är jag. Jag vaknade kvart i 4 i morse. Sov en 20 min i bilen till jobbet, lite halvt. Livet är ansträngande emellan åt. Önskar bara att jag kunde få pengar typ NUU! Det skulle underlätta en hel del.


Nähä, snart dax för morgonmöte i konferansen. Vi hörs laters!




Ps. Mitt dåliga bloggande igår berodde på ap bajs dåligt batteri i telefonen.




Morgonmys



God - tidig - morgon där ute i landet!

Jag nästan viskar när jag tänker mig detta inlägg i huvudet (ni vet när man läser "högt" för sig själv, i huvudet...?!). Pojkvännen sover, jag har tänt flera ljus runt mig i vardagsrummet, man skulle kunna höra någon fisa. Det enda som låter är datorn.





Ska dock snart dra på min favvo-morgon-musiklista, Elvis och dess jullåtar!
(Jaaa, jag vet. FUSK! Men jag lyssnar liksom inte helt på dem när jag sminkar mig och så. Det är bara sådan himla mysig och lugn stämning. OCH så blir man ju att längta lite extra in i december månad, det kan jag inte krypa under stolen med..)


Nu blir det ett glas juice som start på denna mysiga, isiga morgon.




Bild update. . . . . . . . . . . . . . . ....

2010-11-15_17_33 (MMS)

Bild update. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . En trött och sliten Lindblå på tåget, på väg hem för handling av mat, matlagning/matlådelagning och total mega mysning med pojkvännen. Btw, på lördag firar vi 4 händelserika år tillsammans! Inte dåligt, eller vad säger ni? :)


Satt, i brist på annat, o kolla kvitton so...

2010-11-15_17_24 (MMS)

Satt, i brist på annat, o kolla kvitton som ligger i plånboken. Bra grej att dem kan stava... :))


En promenad i ett regnigt och snöigt Väste...

2010-11-15_12_12 (MMS)

En promenad i ett regnigt och snöigt Västerås för avhämtning av sallad.


Nu blir det frukost i bilen som tar mig ti...

Nu blir det frukost i bilen som tar mig till jobbet. Alltså, jag kan inte släppa hur konstigt och uuunderbart skönt det är att inte tycka det är pest o pina att gå upp bajs tidigt och åka till jobbet. Jag hade problem med det i skoltiden och under praktiker samt under tidigare jobb. Så jag kan inte undgå att mysa lite nu när jag tänker på det, jobbet. Jag önskar att ni ALLA hittar er ett sådant jobb. Nu kallar frukosten på mig. Hörs sen!


Mmmmmmmmhh.... Svettigt! Någon har nyss so...

2010-11-14_17_29 (MMS)

Mmmmmmmmhh.... Svettigt! Någon har nyss solat, så det är as varmt fast jag nyss lade mig. Får se om jag överlever 22 minuter, hehu! :}


Tjululu! Hanna kom aas sent. Matte kom hem...

2010-11-13_22_10 (MMS)

Tjululu! Hanna kom aas sent. Matte kom hem samtidigt. Bacher hade ätit. Så vi beställde thai, gick o handla snacks o dricka, hem och åt och kikade sen på Crocodile Dundee. Sen blev det en sväng till affärn tillsammans med hela stans ungdomar kändes det som. Nu -> Wii spelande med min älskade sambo.


WHOOPS!


Jag glömde blogga igår. Eller jag tänkte hela tiden på det, men fann aldrig tiden. Ber om ursäkt för det, och ska självklar skärpa mig och försöka ha mobilen och mobilkameran i högsta hugg!


Jag måste nästan säga att jag totalt SKITER i om ni inte gillar min blogg, men jag tycker det är gryyymt kul att blogga. Speciellt MMS-blogga. Det vill säga att jag tar kort och skickar in till bloggen via MMS. (dumförklarning?). Oavsett hur spännande eller ospännande det är, så är det såå mycket roligare och mysigare att läsa en blogg när det är bilder, direkt-bloggning, liksom.

Så, that's what I'm going to do! :)



Nu blir det lite fika i väntan på Hanna-banana!



Lite personligare

Snabb update:


Sådär! Lade till en header nu, så ni känner att det faktiskt är MIN blogg ni läser. Och blir ju alltid roligare att blogga om bloggen är så mycket en egens som det går!



Brrrrrr........


Satan i gatan vad kaaalllt det är!
Fryser om fötterna, är så förbenat kallt på detta jäla lägenhetsgolv. Och nu har jag hängt tvätt, så nu är jag iskall om händerna också!  Till och med min näsa är iskall kände jag nu!

Jaja, över till något helt orelevant istället. Mycket roligare med onödig fakta. 
Jag har lyckats göra leverbiff och potatis idag (svårt? Nä, men brukar aldrig bli gott när jag lagar "sådan" mat). Riktig "mamma"-mat, för mig. Och lyckat blev det! T o m två matlådor fick vi ihop. För 60 kronor, tjollahopp!
Så nu är jag väl värd att krypa ner under täcket i soffan (först och främst) för lite semester-letande och Robinson tittande. :)




Fått min första telefonräkning också, GRR!
Bäst för er att ni börjar följa min blogg (självklart i utbyte mot att jag bloggar bra också) så det var värt för mig att köpa telefonen och abonnemanget, haha.


Nanananana PACMAAAN! Hehu. :D Har gått o ä...

2010-11-11_15_04 (MMS)

Nanananana PACMAAAN! Hehu. :D Har gått o ändrat mitt namn en miljon gånger idag. Innan lunchmöte hade jag skrivit rätt så stort, dem tyckte det såg ut som att mitt C skulle käka upp de andra bokstäverna. Såå.. Haha. Now Pacman is on the board! :)


WOOOOOOOOOOW!



I feeeeeeel good, *nanananana*, I knew that I would, now. *Nanananana*
I feel good, I knew that I would, now.
So good, *da-da*,  so good, *da-da* , I goooot yooouuu!




Fast egentligen är jag lite illamående och trött som tusan. Bara legat och vänt och vridit inatt. Drömt en massa och vaknat svettig om och om igen. Aldrig legat skönt. Osv osv.. suxxor!

MEN, ny dag, nya möjligheter!

Jobbet börjar flyta på som det ska. Så det är roligt! Ska dock försöka att inte "ta med mig jobbet hem" så mycket. Försöka glömma jobbet på fritiden och bara relaxa.. Lättare sagt än gjort. Det är ju fortfarande pure fresh för mig! Fortfarande mycket att ta in och lära sig. Och när det väl går bra så är det apa roligt(!!) för man inte kommit in i det än.

Förövrigt: I feel good! Hihi.
Vi ska dessutom försöka boka en 2 veckors resa till i vinter så snart som möjligt. UNDERBART!
Playacar



Nu, idag, ska jag bannemig komma i tid till samåkningen. Så ska börja sminka mig nu.
Först min morgonritual dock: ett stort glas vatten!



Kom till och med i tid. Men helskinnad? Nj...

Kom till och med i tid. Men helskinnad? Njaa.. Hann bli lite illamående och huvudvärken ett faktum. Tänker unna mig att köpa ett linne idag. Bara för att. Alla är sena idag, så vårat morgonmöte är lite försenat. Tjollahopp! Ha en bra dag alla underbara!


Fyfarao. Kom till jobbet.

Fyfarao. Kom till jobbet.


Ååååh fyfaaaaraoo. Ser as mysigt och julig...

2010-11-09_16_59 (MMS)

Ååååh fyfaaaaraoo. Ser as mysigt och juligt ut. Men det blåser så in åt helvete och är blött och jäkligt. Jag står ni på stationen och är blät, iskall och fryser. Tåget lite försenat och jag kommer säääkert bli mer sjuk tack vare dethär. Haha. Miss positiv. Men bortsett från mitt sälj idag så har dagen varit piss. Gått in i dörrkarmar och byråer. Ont i huvudet och täppt som f-n i näsan. Hehu. Men nu ska jag snart hem och mysa. En varm dusch och matlagning! :D


Haha. Tycker det är lite ironiskt att åka ...

2010-11-10_07_21 (MMS)

Haha. Tycker det är lite ironiskt att åka till jobbet just nu. Där vi vanligtvis åker 110km/h går det just nu 40 och jag kan knappt skriva det här för att det skakar, skumpar och hoppar så helt galet mycket. Nu får vi hålla tummarna att jag kanske kommer till jobbet i tid. Haha.


Snööö! Tjoho! Och jag har sålt min första...

2010-11-09_15_01 (MMS)

Snööö! Tjoho! Och jag har sålt min första order över 10lök. I'm happy girl now. Oh yes! Nej, nu känner jag mig helt lugn och mysig. Vinterland <3 Snart slutar vi också för dagen, tjoho! Nu blir det bamyl och lite Plopp. Mums! Cha chaaa! :))


Åh neeej!

Ouups, glömde heeeelt av bloggen igår. Först någon timme Sex and the city-maraton, sen en lång promenad med älskling för att sedan köra några avsnitt satc till följt av matlagning och The sims 3 spelande. Vilket var rena rama sömnmedlet. Rätt som det var så höll jag på och somna sittandes. Klockan var då bara halv 9. Tröttmössa! Vet att jag lovade uppdatera o visa min maskerad-outfit, glömde det men jag ska ragga åt mig lite bilder så jag kan visa nu efteråt iaf. Sitter just nu på sista rasten på jobbet, varenda kotte sitter och spelar på mobilerna eller surfar på datorerna. Nördar är vi allihopa! Känner mig hemma, haha. Nej nu är den kvart över, back to work!

Prepare for party

Sitter i ett litet hus, mer efterliknad och framförallt luktar som en stuga. Här har det riggats upp stora jävla högtalare OCH en ställning med lampor, "discolampor". Tidsplanen går inte riktigt som jag hade tänkt, men snart far vi väl hemmåt igen för dusch och fixning av maskerad-utklädnad. Crazy! Inte klätt ut mig sen jag var 10 typ. Även haft lite problem med outfiten, men nu funkar den nog. Tar dock med en kina-outfit som ett säkert kort om det skiter sig. Lovar att ta kort och visa sen vad jag är utklädd till ikväll. Take care så länge kära friends!

Testing testing

Hej vad heter du? Hmmm...tror det verkar funka. Isåfall haar jag bara EN sak att säga: FRAM MED CHAMPANGEN!! :D

Stor satsning!


HEJ alla goa' underbara slaviska bloggföljare!

JORÅ SÅATTEH! Nu jääää*lar slår vi på stort. Med denna bloggstart (startat blogg på denna portal, blogg.se, flertalet gånger) så menar jag allvar. Ska mobilblogga och det kommer vara GRYMT bra uppdatering! ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0