Skål och godnatt!! Ha en bra j...

2011-02-26_21_59 (MMS)

Skål och godnatt!! Ha en bra jävla kväll alla vänner och ovänner. Puupusss!!


En misslyckad solning. ...

2011-02-24_18_40 (MMS)

En misslyckad solning. Längtat länge efter att få sola igen. Och så fanns det bara stå ledigt. Drar på med 12 min och nya rör var det också. SÅ BLIR JAG ILLAMÅENDE?! Var typ tvungen att avbryta efter halva tiden. Hann brränna på bra bakifrån. Men syns inget i ansiktet... Där jag VILL bli brun. Fan också... :(


Oups! Jag bara råkade..... *fniss*

2011-02-24_13_16 (MMS)

Oups! Jag bara råkade..... *fniss*


Sömnig soff-update



Huhu, jag har målat naglarna hela dagen (känns det som). Lekte lite, men nästa gång tänker jag go ännu mer crazy. Det som fått mig att inte målat på ett bra tag är nog ganska enkelt att lista ut, det tar TUSEN år för skiten att torka, så man hinner förstöra allt innan det torkat....
Tog i alla fall lite kort, men ooooorkar verkligen inte lägga upp det nu, haha.

Nu är det chill i soffan en stund till innan vi förflyttar oss till sängen. Varit en riktig soff-liggar helg. M är sjuk/mega hostig, då blir det så... Nästa helg tar vi igen det dock, PARTY! Galet vad sugen jag börjar bli. Inte partat riktigt sen... hmm.. juldagen. Eller okej, Kick-offen också... Men inte vart UT sen juldagen.

Jag tänkte stänga ner datan nu, men jag återkommer imorgon - med bilder.


Godnatt!




Changes, It scares me, but It's for the best. ....Or?!....


Vacker eftermiddag. ...

2011-02-18_16_58 (MMS)

Vacker eftermiddag. Är nu snart hemma hos min sjukling. Ikväll blir det kurera honom så han mår bättre, för imorgon är det bio inplanerat. Gullivers resor.


No worries, be happy..



Jovars, mycket i huvudet igår. Mycket i huvudet idag. Much going on!

Så ber om förståelse för att jag inte uppdaterade så bra igår i alla fall.

Men jag lever åtminstone. Så nu vet ni det. WOHO!!


Nä, nu är jag kissnödig.
When you got to go, you got to go!


CIAO!



HAHAHA. Jag och M åker "knarkarbil" för at...

2011-02-16_07_38 (MMS)

HAHAHA. Jag och M åker "knarkarbil" för att hans finbil är trasig. Bilen blir aldrig varm och sen plingar en varningslampa. Nu är vi ståendes längs Västeråsvägen och bilen kokar :D Fan vad vi hatar gamla bilar... Puss på er. Hoppas ni har en bättre morgon än mig. ;)


Recension - Just Go With It / Min Låtsas fru


HEY! Glömde säga att jag och älskling var på bio igår. Ni såg säkert inlägget från maten och rosen jag fick. Men sen var vi på bio, Min Låtsasfru - Eller Just Go With It som den heter på riktigt.



Ett ord:

Succé!!



http://www.youtube.com/watch?v=Jz5Ubqhru7g

Recension:

Bästa filmen på länge!
Man hinner inte släppa ner mungiporna innan dom åker upp igen!
Underbar miljö (Hallå.. Hawaii!!)
Underbara skådisar
Så himla skön och rolig rakt igenom

Fem av Fem stjärnor!


Kallt, lugnt och skönt - Helt enkelt!


Godmorgon darlings!

Det är kallt som fan. Det var tomt som fan. Jag var nästan först. Men en av de nya tjejerna var också nedanför när jag kom. Lyckades gå in i ett byggområde så fick gå en extra lång jävla vända innan jag kom ner till jobbet, haha. Skönt! ;)

Sen var vi nästan bara tjejer som kom i tid. Så tyst och lugnt idag. Men det blir nog ändring på det, hoppas vi! Finns ingen plats till att sakta ner nu heller. Full fart. Full fart mot våren! Full fart mot alla roliga saker jag ska göra det här året. Pengar <3
                                                    


Fick faktiskt till och med tillåtelse att ha en mjukstart med Aftonbladet och så vidare nu på morgonen. Så det utnyttjar vi till max! :D


Ha en härligt uppfriskande dag allesammans, så hörs vi senare.



Åh, jag fick en ros av en söt kina-tant på...

2011-02-14_18_35 (MMS)

Åh, jag fick en ros av en söt kina-tant på Choice garden när vi betalade. Hihi :D. Hon var så glaaad!


Me love you long time. Happy valentines da...

2011-02-14_17_54 (MMS)

Me love you long time. Happy valentines day everybody!


Härlig morgon! 19 minusgrader. Skööööönt.

2011-02-14_07_38 (MMS)

Härlig morgon! 19 minusgrader. Skööööönt.


Sminkrum - En tjejs bästa vän?


Sådär ja. Städning och matintag - Check! Älskling kom hem och dammsög samt hängde tvätt och torkade golv. Då kunde jag hoppa in i köket och laga mat (steka kött, GUU så jobbigt..).

Jag har småstädat hela dagen, så nu känns det bannemig riktigt bra! Speciellt att jag ÄNTLIGEN tagit tag och städat mitt lilla sminkbord.


...Heh, jag vet att det kanske ser lite smått kaosartart ut. Like a mess.

MEN, det är det inte. Det finns en struktur bakom detta upplägg...


Nu är det glasklart för er, va? :D



Nä, nu ska jag vila en stund till - sen drar jag och M till gymmet och köttar lite!
Sen blir det faktiskt en sväng till solariumet. MMHMM! Sköönt!


Nyrenoverat vardagsrum!



FÖRRESTEN! Jag har ju inte lagt upp någon bild på vardagsrummet. Har kanske inte ens lagt upp bilder från renoveringen? Äh, här kommer bilder av ett "färdigt" resultat i alla fall.


Style by Lindblaa - For sure!



Nylagt golv, och torkning av städdamm pågår. ÄNTLIGEN kunde man göra rent. Sånt här damm som ni ser här på bilden, låg över hela golvet i köket och i hela hallen också. FY bubblan alltså. Men ack så fint det blev! M är så duktig!



Ny tapet och ny soffa. Och helt underbara rosa detaljer! Samt mitt underbara hjärta som jag fick från syrran i julklapp för något år sedan, den har sin plats den! <3  :)



Ett utslitet IKEA-bord fick täckas med en duk och en tidigare dold lampa fick ta plats och lysa upp detta annars så tomma och mörka hörn. Detta är bara en tillfällig lösning. Vi har inte införskaffat det sista vi vill ha. Säkerligen av ren lathet, eller för att man för en gångs skull ville göra annat när nya pengar rullade in. Jag gissar på det sistnämnda!..



Nya soffaaaan. Lovely!!! Dock fastnar ju en miljon damm och hårstrån från min kalufs i den, mer svårstädad, men det är det värt! Så skön!



Så, nu ska jag fortsätta städa lite i denna stökiga lägenhet, ingen ordning alls på mig.


Ps. Fast egentligen är det det. Bara det att jag tycker det är så jobbigt, för när jag väl börjar städa eller diska eller vad det än är - så är jag FÖR noggrann. Så orkar bara göra hälften (när det gäller städning iallafall) sen lägger jag ner. OCh då har jag dragit fram en massa skit för att "storstäda", så då är det stökigare än innan. Och då blir det nästan ännu mer kaos när man slänger in allting där det får plats igen! :D Ds.


Norbergs-trip och kaloriångest.

ChaaaChaaa bloggen!
Jo men visst, som vanligt har jag varit lite sådär kass på att uppdatera. Igår var jag faktiskt i Norberg hela dagen. Från att jag vaknade åt jag frukost och sminkade mig, blev helt enkelt inte en minut över för att blogga. Sen kom jag hem vid 21 och då mös jag ikapp med älsklingen som var i Värmland på svenska rallyt hela dagen. Han åkte liksom kvart över 3 igår morse. Eller natt... Jag tänkte nästan ta upp mobilen och blogga då. Det var ju helt galet! Sen somnade ju såklart inte jag förrens minst en timme efter han hade åkt. USCH!

Men idag sov jag lika lite trots att han var hemma, förjävligt. Säkert förkylning på gång. Men det går inte an! Gymmet har man ju kommit igång med lite halvt sådär (blivit en dålig vecka den här veeckan dock, och det ska tas igen!!), börjat tänka på vad jag äter också. Åt inget bröd förrens på fredagen till frukost. Åt fruktsallad första dagarna, men var så förbannat hungrig så var tvungen att göra något åt det. Kanske skulle köpa sådana där bantningspiller eller vad det är, som ger en mättnadskänsla? Skulle ju vara kanon.

Jaja, nu kommer lite bilder från gårdagen. ;)


My love! <3



Köpte med mig munkar till syster och systerbarnen. Jag åt faktiskt bara en halv. Smakade inte ens på syrrans hembakade bullar. Dumt. Eller smart? Nu efteråt ångrar jag nästan att jag tog med munkarna dit, skulle behållt åtminstone en hemma. ;) Hihi (a'



Ehhh...... ORginalet var så grått och tråkigt, men det här blev ju inte nå bättre det heller. Förbaskat! 



Åkte med syrran till Klackbergsbacken och stod och "volontärade" i kiosken. En miljon små barn som kom och köpte godis hela tiden. Dagskassan uppgick till typ 2000 kr. HELT galet! Då var det nästan baaara godis, dricka och toast som handlats.




Man ville ju dock åka skidor istället, hade vart underbart. MEn jag får vänta ett tag till. Om tre veckor ska vi till Romme är det sagt. Håller tummarna på sådant här underbart väder då också!


Lagom kallt i solen. EEller här hade iufs solen gått ner bakom "berget". Var nollgradigt mot väggen när solen låg på.



Systeryster! <3



En lite mysig "timmer" stuga. Här satt man alltid förut. Många år sen nu. SHIT vad man är gammal nu alltså. Var halva livet sen jag satt här senast. Tur att man åtminstone blir snyggare med åren ( igen. Var skitsöt när jag var liten, fram tills 5års åldern då mamma lät klippa av mig mitt rump-långa hår! :O ).





Alltså ÅH vad härlig fredagseftermiddag. I...

2011-02-11_15_08 (MMS)

Alltså ÅH vad härlig fredagseftermiddag. Imorse var det snöstorm, nu ser det ut såhär. Känner ett litet lyckorus inom mig. Beror nog dock främst på min prestation på jobbet idag. Loooovelyy! Imorgon åker jag till Norberg och hälsar på syrran också, så länge sen, så är bannemig på tiden! Ha en fortsatt trevlig fredag eftermiddag you guys!


Sol och högt flygande planer



Jo vars, solen skiner och tankarna går på högvarv!

Planerar och funderar.

Nu ska jag dock försöka släppa det och koncentrera mig på jobbet två säljpass till!



Hööörs



...och nu sitter jag med fönstret öppet oc...

2011-02-08_11_44 (MMS)

...och nu sitter jag med fönstret öppet och solar på kontoret. Skööönt!


Imorse såg det ut såhär

2011-02-08_06_58 (MMS)

Imorse såg det ut såhär


Grå, gråare, gråast. Grått, gråttare, gråttast?


FY och blä, vilken grå och äcklig dag. Måndag dessutom. Kan man vara tröttare?

Har knappt pratat något nu på förmiddagen, så är bannemig tröttare än jag var när jag klev upp och gjorde fruktsallad. (Jag som trodde det skulle göra mig piggare att äta frukt, inte tvärtom..)

Kämpa kämpa!
Ikväll är det gym och matlagning på schemat.
Hamburgare, stuvade makaroner och stekta champinjoner + lök.
GRYMT skönt att ha allt hemma och veta vad man ska äta. Bästa ideén ever!! Veckohandling alltså.


Nehe, back to work om 4 min då. Önska mig lycka till!


...fast nu är det lite rostmackor med mamm...

2011-02-06_19_26 (MMS)

...fast nu är det lite rostmackor med mammas marmelad samt lite kex m. ost och vindruvor. Muuuums!


Storsatsning med fruktsallad till frukost!...

2011-02-06_19_15 (MMS)

Storsatsning med fruktsallad till frukost! Namnam.


En sväng till Kupolen

2011-02-06_15_01 (MMS)

En sväng till Kupolen


Miss Lindblå käkar frukt på China garden

2011-02-05_13_41 (MMS)

Miss Lindblå käkar frukt på China garden


Lil'sis goes fjortiz

2011-02-05_13_39 (MMS)

Lil'sis goes fjortiz


Live from shopping @ Uppsala

2011-02-05_12_38 (MMS)

Live from shopping @ Uppsala


Smink från E.l.f.

smoothie-mix
Frukooost! Fast nä.. blev mellanmål/lunch istället.


English breakfast blev det! Duktiga älsklingen som lagade.



WOHO! Igår hämtade jag ut mitt paket från England (passande!). Var bara en veckas leverans denna gång, tror jag. Kollade inte posten på flera dagar.


Blev ett lite mer välfyllt paket denna gång.



Från det billiga märket.



Var bara tvungen att beställa dem här!


Från mineralsmink-serien.



Tillsist, från Studio-märket.



Nu ska det testas lite!
Måste fixa mig sen hoppa i bilen mot Uppsala för en sväng på stan med lillsyrran. Hon ska få en julklapp/födelsedagspresent av mig. Dvs en shoppingrunda där jag betalar. Sååå skönt att ha en inkomst, äntligen!


Ha en bra dag, jag återkommer om produkt-recensioner.

Puss & Kram



Ooh, så vacker utsikt från M's kontor.

2011-02-04_16_02 (MMS)

Ooh, så vacker utsikt från M's kontor.


FAIL!


Haha, snygg gatubild. En byyyss i vägen för kameran.


Nä, nu är det lite rast, sen lite möte. Månadens kontor utnämnelse!


18 timmar försenat inlägg. ...

2011-02-02_16_45 (MMS)

18 timmar försenat inlägg. - - - Klockan är snart fem och jag kan fortfarande se kanten på himmelen. Underbart!


Obehagligt och irriterande

Ouuuhh.... Push the *unlike* button!

Jag är så gråtmild idag. Obehagligt och irriterande.

Jag är ju annars på bra humör. Börjar bli ljusare ute och man känner att livet börjar få tillbaka sin mening.
Jag har sådan GRYM träningsvärk i magen, så man vet att man gjorde något i tisdags på gymmet. För - ja just det - jag har börjat gymma! Den här gången BLIR det beach 2011. Så är det bara! Fasiken, man bara snackar men sen rinner det ut i sanden. Nu har jag ju jobb och pengar, så nu har jag inga undanflykter. (Tyvärr! - Eller?) Så nu är det bara att köra hårt! Att man vaknar varje gång man ska vända sig på natten är dock lite drygt. Men det går över, och så har man den kropp man vill ha istället. AAAWESOOOME!


Näääpp, tillbaka till arbetet. Får slappa till mig i ansiktet lite så jag vaknar till någon gång bara.



Schtiligt!

2011-02-02_09_06 (MMS)

Schtiligt!


Djupa funderingar..... och äggmacka


Godmorgon darlings!

Jag sitter här i köket för mig själv och myser i min härliga rosa/vita morgonrock och äter äggmacka till frulle. Idag tag jag mig för att ta datan till sällskap. Underbara laptop! <3



Jag funderar en hel del på hur jag kan bli bättre på att blogga. Att MMS blogga är kul, hade varit ännu roligare om min kamera i telefonen varit bättre. Och så blir jag sådär dumsnål, man betalar ju sin operatörs MMS-taxa... fast min bara är  på 0,79 kr?!?! MEEEN, det är faktiskt inte så roligt att betala telefonräkningar. Så känns bättre när dom nästan bara är på den fasta kostnaden jag har. (a)  ...E-he..

Sen avskyr jag att inte få någon respons. Jag vet att jag inte kan kräva för mycket. Men iblaaaaand skulle det sitta fint med en kommentar eller två. Om man endå känner för att kommentera, eller har ett tycke om en bild eller ett inlägg. Varför inte skriva ner den? Jag blir skit glad! :D


Nej, åter till frukosten nu. Här kan jag inte sitta och gnälla.


Have yourself a lovely day! (läs med brittisk accent)

Puss & Kram!


RSS 2.0