Äre valborg så ser det ut såhär i Sala!

2011-04-30_18_29 (MMS)

Äre valborg så ser det ut såhär i Sala!


Ja JUSTja. Jag har kommit hem från Mallis ...

Ja JUSTja. Jag har kommit hem från Mallis igen. Glömt/inte haft tie att säga det. Har inte setat något vid datan. Men så kom jag på att jag ju såklart kan skicka ett litet sms till bloggen istället. So THAT's what i'm doing now! :D


Innan man ska till Mallorca, måste man borsta tänderna!


Godmorgon!
Jag ligger i soffan i en liten ihopkrupen "jag fryser" ställning och kikar runt lite på nätet.

Har tömt kortet på bilder och videoklipp också så kameran är redo för en veckas semster! :D

Jag skulle inte gått upp förrens nu, vid 8. MEEN, så passande. Från runt 02:30 så sov jag i 5 minuters intervaller, om ens så mycket. OCh det gjorde jag fram tills 7, då lackade jag och gick upp och fortsatte packa och åt lite yoghurt. Så 4½ timmes vridande och vändande.... roligare har jag haft. ;)

Nu ska jag fixa håret lite, innan älsklingen vaknar. Vi ska åka vid 10 - strax efter 10, så tänkte försöka ta det så lugnt som möjligt och försöka ha sån bra koll på allt som möjligt. HATAR att åka hemifrån när man ska bort en vecka, och känna att man har stressat så mycket och inte har en aning om man har packat allt man behöver/vill ha med sig.

Sååå, nu drar jag!
Kanske hinner säga hejdå en gång till innan och slänga upp en bild på vilket hotell vi ska bo på. Men hejdå så länge!






Nuuu, mina vänner, tar jag och fortsätter ...

2011-04-20_19_19 (MMS)

Nuuu, mina vänner, tar jag och fortsätter att packa väskan o drar till Mallorca imorgon!


Gåtor och stress



Stressen är ett faktum. Shit. Jag kan inte tänka klart.

Men det blir nog bra tillslut det också!

Frukosttime nu sen hoppar jag in i hund-audin och åker till Morgongåva, och tar sen bussen därifrån till Uppsala. Seeeen right back hem igen. Då är det fullt upp sen. Men lite jobbigt känns det... men... det är inte mycket man kan göra åt det. Det är det högre makter som bestämmer om. :)


Jag vet att jag pratar i gåtor. Och ni förstår ingenting. Skitsamma. Ni kommer förstå så småningom.




vetnivad? Jag skyller på vädret.



oh my god.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Men till vem? Det vet jag inte. Kanske till mig själv?

Det är iallafall hemskt mycket att göra. Haft en underbar helg fullspäckad med både det ena och det andra. Mycket bilkörande och mycket sol. Och mer ska det bli!

Nu sitter jag på jobbet igen och är lite sådär nervös som vanligt. Mycket att ta in. Mycket att lära. Mycket att komma ihåg. Myycket! helt enkelt.

Jag som skulle blogga massa i helgen... vetnivad? Jag skyller på vädret. :D



Nu ska jag återgå till arbetet. Hörs senare. Har en kul grej jag vill berätta för er. Men det får vänta ett tag till. ;)



Bon voyage!


Sådär ja, nu är det äntligen lördag!

Jag äter frukost och kollar på Stylisterna medan jag väntar på att tvätten ska bli klar, sen tar jag nog en sväng till Västerås och umgås med mamma som ska sitta på en fotbollsplan där. Fotbollscup för lillsyrran. Och med 11 grader i skuggan och solen som skiner kan man ju inte sitta inne! Så..

Vi hörs senare!




Nytt och gott. Haha, jag var bara...

2011-04-14_12_26 (MMS)

Nytt och gott. Haha, jag var bara tvungen! Funderade vad i helvete det var för drickor som stod där i kylen. Det var Festis! I nya flaskor. Såg förjävla skumt ut alltså. Såg ut som något konserv-aktigt från Tyskland! Men iicke! Nu ska jag njuta av en (eller?...) marabou-kaka och trösta mig med för en sådan dryg torsdag med den deppighet jag har fått över mig. :)


Ha tålamod och förståelse

Alltså, åååh det är full fart hela dagarna! Vilket såklart är skiitkul!
Kom precis till soffan och myst ner mig och varvat ner första gången idag. Direkt när jag kom hem hade jag Hannabus med mig. :D

Vi kokade potatis, stekte köttbullar och gjorde potatismos och åt tillsammans innan vi tvättade av oss sminket och gick en promenad till badhuset och testade deras solarium denna gång. Sen traskade vi tillbaka. Sen kikade jag en liten sväng på Arga snickaren innan jag hoppade in i duschen och tog mig en rejäl en!
Sen har jag fönat torrt håret och donat, så det tar tid och jag är NUUU somsagt klar med alla äventyr för idag. Äntligen ;)

Ni får ha överseende och lite tålamod.
 Jag känner på mig att det blir kasst med bloggandet fram tills helgen. Eventuellt att jag hinner med lite imorgon kväll också, om jag inte däckar i soffan i min ensamhet när jag kommer hem. Vi får se. Men på lördag återkommer jag med egopics och massa tjejsnack! :D Hihi :cool:


Nu ska jag kika på Van the man på 6an. GRYM film!

Nattinatti!






Hittar man inte det man letar efter, får man ta något annat





Jag orkar inte lägga upp Berlin-bilderna nu, har inte fixat dom. Och hittar inte ena mappen, den med flest bilder... suck.
Så jag bjuder i alla fall på två favoriter som jag tog en skön sommardag i somras. :)







Man har inte firat in våren på riktigt förrens man setat och ätit på balkongen.



NUUU har jag och älskling firat in våren på RIKTIGT riktigt!!

Först kom vi hem vid strax innan sex. Han skalar potatis och vi hjälps åt att krydda och hälla i grädde i en mängd vi hoppades vara lagom. Sen slängde vi in den i ugnen, gick ut och gick en 30-45 minuters promenad genom skogen. Kom hem, potatisgratängen var suuuper fin! Stängde av ugnen, tog fram köttet och stekte/kokade det. (Haha, ja, det låter konstigt. Men jag gjorde båda. Snabbt. I stekpannan.) Sen tog vi våra tallrikar och satte oss på balkongen :D I kortärmat. Huuuuuuuuur sköööönt som HEEEEEEELST! GALET! :cool:



Nu ska jag försöka hitta på Berlin-bilderna någonstans och lägga upp lite för er att se!





Tvådagars och sena kvällar, nu får det räcka!

Guuud, jag är så tröööött!!! :tired:

Ska inte gå i nåågon butik mer under hela april, mer än matbutiker. Det är ett som är säkert! Har på två dagar lyckats shoppa upp 2000 kr på massa småskit typ. Dock har jag och älskling nu ÄNTLIGEN en varsin egen resväska! Det var på TIDEN! Så mycket som vi rest/reser men bara lånat och alltid haft problem med vilka väskor vi ska ha osv. Haha. Så det var skönt. Köpte en svart till Matte och en lila med rosa detaljer till mig :D Awesome.


Nu ska jag äta en bulle, sen ska jag fortsätta ligga i soffan och mysa. :rolleyes:    Två dagar i Västerås samt sena kvällar tar kol på en!






En kär återträff och en sväng till stan



Sådär ja!

Godmorgon bloggreaders! Eller god förmiddag. Jag är färdig fixad, hunnit äta frukost och sprungit omkring och fånat mig massor redan. :D Lyckades tydligen filma mig själv också när jag skulle ta egopic med lilla digitalkameran först, haha. Måste nästan visa er sen! Filmade medvetet en gång också, huhu. Jag ska nog bjuda på mig själv och visa er sen somsagt. Galet!! ;)


Nu väntar jag på Petra, min älskade barndomsvän som är som en syster till mig. Hon ska i alla fall hämta upp mig så ska vi åka in till Västerås och spendera dagen där tillsammans! <3


Hon borde komma vilken sekund som helst, så tänkte stänga ner nu.
Men hörrni, vi hörs sen!


Fjortisbild delux, haha. :cool: Men this is how I look today anyhow!


Idag är jag fan HELT Gina Tricot. Jösses! Jag som knappt gillade deras kläder alls förut... Men det går i omgångar! Älskar deras baskläder! Vill ha dem långa linnena (som det vita på bilden) i alllaaaa färger! Och jag jobbar på det.. ;) Har dock bara 3 färger än. Undrar om man ska ta och kika in där idag..... :rolleyes:





Mobilbloggar - Slänger in en eftermiddags ...

2011-04-08_15_33 (MMS)

Mobilbloggar - Slänger in en eftermiddags update från en liiiite liiite uppklädd Carro idag. Kommer säkert bli tradition, haha. ;) Har haft "möte"/introduktion heeela dagen. Väldigt slappt och skönt iaf. Har bara försökt dra ut på allting för o få dagen att gå. På måndag börjar allvaret och från och med idag har jag en anställning på axlarna igen. De ni ;) Så alla mina "högt" flygande planer läggs på hyllan ett tag. Så nu tar jag mig an detta istället. Är alltså med i ett projekt, och har därför setat/kommer sitta under upplärning fram till 2 maj då det avtalet kör igång. Så - nu vet ni!! - ..vad det är jag donat med (så mycket som ni behöver veta i alla fall) sen jag kom hem från Berlin. Detta kommer vara en stor del av mitt liv. Som har en väldigt viktig del av mitt liv. Det här som kommer göra att jag i framtiden kan göra massor som jag vill göra i livet! Nu ska jag återgå till det jag gjorde (vilket är ingenting! :D ). Snart fredagsmöte sen äntligen hem! Ikväll äre vin-kväll! ;)


Slänger in en update på hur jag ser ut ida...

2011-04-07_15_26 (MMS)

Slänger in en update på hur jag ser ut idag. Galen bångstyrig, ruffsig, så okammat det kan bli-frisyr och en lätt sotad makeup tillsammans med riktig vardagsoutfit a'la Gina tricot och lite H&M.


Stylisterna, avsnitt 17



http://www.kanal5play.se/program/play/stylisterna-s01e17

Ett avsnitt till av Stylisterna nu sen återgår jag till "jobbet". Hihi.





Jag tycker som blondinbella!



Jag tycker som blondinbella. Man ska inte straffa sig själv med att inte äta, för att man fått för sig att man måste gå ner i vikt, om man inte mår bra av det. Man ska få äta godis emellan åt, det har man oftast gjort sig förtjänt av. Man måste få gå osminkad och i urtvättade mjukisbyxor någon gång, för man måste få vara sig själv och ibland bara inte orka fixa sig. Att man - när man väl gör det - gör det för sin egen skull! Inte för att andra tycker att man måste? :O


En bild från förra våren, när bladen börjat slagit ut på riktigt på rönnträdet utanför vårt fönster!


Jag tycker också man ska få belöna sig själv när man nått vissa mål osv. Och det är precis vad jag ska göra! Jag ska unna mig två helt absolut mega jätte högt värderade saker ( för mig ) inom en framtid. Den ena belöningen är resan till Cypern. Den står för självständighet. Att jag stått på egna ben så pass länge. Och då har jag klarat mig utan studiebidrag och skramlat ihop mina egna pengar under ett helt år! Fira livet, helt enkelt! Och jag lovar att det kommer skålas många gånger under den veckan vi är där. ;)




Nu ska jag ta en dusch, sen ta mig en promenix i vårvädret. Från och med idag tänker jag säga att det är vår! Inte en dag för tidigt!



Oh snap! ...

Oh snap! Jag drömmer så mycket nu! Iaf senaste två nätterna. Det är en massa tänkande och att jag har kontrollen och måste fixa o göra rätt, måsteee vara därför jag varit så gaaalet trött igår och nu imorse ( ja, för en timme sen). Iiiinte OK! Jaja, skitsamma. Jag kom upp i alla fall, och sitter nu i älsklings bil på väg i full jävla fart mot jobbet. :) Ur högtalarna kommer just nu Topgun låtar.. Haha :D


Dax att knyta ihop säcken



VAAA? Vad hände? Har setat vid datan hela dagen och inte skrivit ett enda ord här? FYyy vad dåligt!
Men tro det eller ej, jag har haft fullt upp idag!
Samtidigt som jag mått galet dåligt. Illamående av att jag varit alldeles yr. Och då menar jag inte lite. Var obehagligt! Trots att jag satt ner så snurrade allt. Gav sig lite efter lunch. Och illamåendet gav sig efter en grillning som Matte stod för, MUMS! Hamburgare och korv. Jag gillar inte hamburgare så mycket, så köpte mig lite chorizo, hihi. RIKTIGT jääävla gott var det. Sommar <3


Bild från i lördagskväll/natt


Nu ska jag fortsätta med det projekt jag hållt på med hela dagen, förhoppningsvis så kan jag knyta ihop säcken en gång för alla väldigt väldigt snart!





Jag tycker min bejb är gaaanska awesome faktiskt!



Rubriken says it all! Min älskling är bäst, och nu ska jag inviga brädan. :D






Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga, hur jag ska agera



.......Jag är verkligen i söndags-mode! Har lyckats starta en tvättmaskin för snart en timme sen, och satt på mig kläder. GRYMT duktigt! ;)

Nu är det Off the map repris på TV också, vilket jag tycker är spännande. Så kan inte riktigt ta mig för att stänga av och sätta på Wii istället... men ska göra det snart! Så jag får röra lite på mig :D Speciellt nu när jag har käkat bananasplit/marängsviss, haha. (A)





Jag känner mig lite extra kär i M idag också, av någon anledning, han är riktigt mysig och helt underbar! Pratar massor om resor och så. Vilket är det vi håller närmast hjärtat båda två. Vårat lilla hjärtebarn - utlandssemester!


Ohoj, nu är reklamen slut och Off the map börjar igen. Hörs senare you guys!



Om ni läser det här får ni se en bild på mig, och veta vad för spännande jag gjorde igår...


Bild från igårkväll innan jag tvättade av mig sminket. Hade min underbara klänning från MQ på mig.



Godförmiddag!

Skulle bloggat igårkväll men blev fullt upp, typ.

Gick ju och solade, kom 10 sekunder för sent, så jag fick ta ett mindre rum än jag brukar. För kom en tjej i en korsning och gick typ 5 meter framför mig och tog rummet före mig!
Förbannat! Och jag klarar inte av dom små, det blir så jäääävla varmt. Blev o må illa, gick sakta men säkert hem och slängde mig sen på soffan. :/ Efter en 20 - 30 min så frågar M om vi ska följa med några som skulle iväg och äta, till en kinarestaurang i Västerås - Choice garden. Mitt favvokinaställe i Västerås. Självklart! Tyckte jag och slängde mig in i duschen och drog på mig kläder.
Var sen helt plötsligt inte så bråttom, då 10 min senare säger dom att en av dem står i duschen, så det skulle ta en stund till. Tack för det! Då hann jag dra på mig smink också. Grymt! ;)

Så drog vi dit och åt, sen åkte vi hem och städade undan lite hemma sen kom det över ett gäng med folk. Blandat nyktert med alkoholiserade människor. Trevligt med lite bra musik och trevlig stämning! Blev sent (för att vara oss!) i säng. Vid halv 2-2 så slocknade vi. Hade gäster fram till 1, vilket också är grymt ovanligt. Men det var trevligt, som sagt! :)

Nu på förmiddagen har jag och bejb käkat frukost i soffan och kollat på Bigbrother, från i fredags. Och sen drog han till garaget och jag ligger fortfarande nerkrupen med en filt och plockat fram godispåsen igen, haha. Härliga morgonritualer! <3 ;)


Nu ska jag nog spela Wii fit tänkte jag, som älskling skaffade till mig igår! BÄST i världen ungefär! :D <3









Zumba Cardio party - CHECK!


Nu har jag tränat en sväng (man blir snabbt trött, men så går träningspasset sjukt fort också trots att det är 45 minuter långt!)

Nu ska jag ta på mig mer kläder och kila iväg till solariumet också.

See you soooon!









*PROSIT!*......




..... oj, ursäkta!







Förbereder inför ett träningspass





Nu har jag ätit både frukost och lite godis samt druckit lite fanta från Tyskland och letat fram Zumba på datan, kändes som roligare träning än gå någon kilometer på löpbandet på gymmet.

Så nu blir det ett ombyte från min härliga mys-Berlin-tröja till lite träningskläder samt en tandborstning. Sen kör vi antingen 20 eller 50 minuter. Beror på om jag ska göra halva, gå och sola och köra andra halvan efter det. Har ju inte en kondis att hurra för så... får se hur mycket jag orkar. ;)


Ciao så länge!



När är det okej att hugga in på påskgodiset?


Sitter just nu i den här myströjan som är min souvenir från Berlin och myser i soffan! Hihi


Godmorgon där ute i stugorna!

Regnar det hos er också? Eller ja, det regnar inte riktigt här men det är plusgrader och blött i alla fall. Vilket jag mycket hellre vaknar upp till när det är den 2a april än snötäckta gator, tak och gräsmattor. Så tummen upp på den!

Perfekt väder för att gå och sola också. Och idag tar jag mig nog till gymmet dessutom. Varken solningen eller gymningen blev ju av i.. hmm.. torsdags? Gick och skulle sola, men växlingsapparaten var väl inte påfylld, så den tog inte emot min hundring :( Då var det bara att vända på klacken och gå hem igen.

Men idag ska jag nog passa på och göra både ock när jag ändå inte har annat planerat. Sen kan man ligga och mumsa på påskgodis (ja, redan..!) med ett mer gott samvete.


Fast... ehm... jag tänkte ta några mumsbitar ur påsen redan nu. SSsschhh!!!





Bjuder på en bild från midsommar. Den visa...

1301679176756 (MMS)

Bjuder på en bild från midsommar. Den visar ren glädje och gott humör. En sån stämning sitter jag omringad med just nu, fast inomhus. På "restaurangen" Rhodos i Sala. Galet! "Leeeva livet nu ska jag leva livet! Jaaag leva livet!". Hejsålänge!


Landat @ Berlin - Tegen. ...

2011-03-25_19_06 (MMS)

(Här kom MMSet som jag skickade när vi landade i Berlin i fredags kväll (25 mars)... kul att det kom idag! Haha) Vi hare gott. Ironiskt nog tog det lika lång tid hit från arlanda som hemifrån till Uppsala när jag tar bussen o ska till tandlälaren. Sjukt! Kommer aldrig tycka det är okej. Bättre reseförbindelser i Sverige och på korta sträckor, tack!! Nej, nu ska vi, familjen Annorlunda, våldgästa någon pub/restaurang. Hörs senare/imorgon!


..mitt på bordet stod en ko!



Nu drar jag till Rhodos och käkar lite med some random peoples!


Ciaaao!




Det "stinker" semester!



Ååååh, det luktar semeesteeer!!

Jag kollade ut i morse och stod och glodde ett tag... det hade snöat, men det regnade och jag hade hört regnet ett tag på morgonen då. Så blev lite bitter. Men inte så att jag svor över det, var mest glad för att det regnade faktiskt!



Så jag kände såhär, när jag sminkade mig, så funderade jag på vilken lotion/kräm jag skulle ha och blanda ut min foundation med (ja, jag gör så nu. Blivit något jag trivs jävligt bra med. Känner mig inte kakig i ansiktet, jämnar bara ut hudtonen i ansiktet, slipper kanter och fläckar osv) så valde jag, vädret till trots, min Piz Buin solkräm SPF 6. Den luktar ju så förbaaaaskat gott!! Så nu går jag runt och "stinker" semester! Har ju dessutom nu på morgonen kollat runt lite om Thailand samt kollat hotell och priser från direkt efter jul till efter nyår. Har nog nästan bestämt att nyårsresan blir dit! Så får nästa långresa bli åt väst istället. (Var ju sugen på Florida, New York, Barbados osv nu..)




Jaja, skitsamma.
Nog om det, nu tar jag lunch! Ugnspannkakor med sylt o grädde. Mumma mumma!




RSS 2.0